Loppisfynd på en tisdag efter nationella prov.

Nationella proven var intensiva och det kändes faktiskt skönt idag när dessa delmoment var över, nu återstår en normal arbetsdag och så på torsdag är det nationella proven igen.

Hur som helst efter jobbet tog jag bussen ner på stan, sedan gick jag i den värmande vårsolen till Ingarvet för att hämta en gitarr jag köpt på Ta till vara. Eftersom brorsan jobbar där så hade han hittat en gitarr för 150 kronor. Så jag passade på, det är William som vill träna på att spela, i dagsläget spelar han bas men bemästrar även gitarr, piano lite fiol och blockflöjt. Så en gitarr var ju absolut värd att skaffa hem till oss.

När jag gick runt där på Ta till vara hittade jag ett Gameboy Advance för 75 kronor med ett spel till. Jag slog till på ett köp, och nu ligger det i hallen och väntar på att en oanad son ska komma hem och få det av mig. Han gillar alla möjliga sorters spel och jag tror detta kommer att bli en superhit för honom.

Efter loppisrundan där på Ingarvet fick jag skjuts hem med Björn som skulle besikta bilen på Ingarvet. Han släppte av mig här hemma och då åt jag lite, tittade på Farmen VIP och sedan tog jag mig en långpromenad samtidigt som jag lyssnade på Svenska mordhistorier. Nu är jag hemma och ska varva ner innan det är dags för sängen. Den är dagen har verkligen gått jättesnabbt, imorgon är det onsdag vilket betyder näst sista dagen på arbetsveckan för mig. Veckorna går verkligen helt galet fort.

Jag antar att ni läst inlägget från tidigare idag om att förlora sin pappa när man är nio år, om inte läs gärna det. Idag är det 25 år sedan min pappa dog, det är så konstigt att tänka på det.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Loppisfynd på en tisdag efter nationella prov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: