Inlägget är i samarbete med Glamazon.

Det finns en sak som är väldigt viktigt för mig, och det är att välja ekologiskt i största möjliga utsträckning. Finns det ekologiskt som alternativ är det vad jag alltid kommer att välja. När det kommer till hudvård och produkter för håret känns det även extra viktigt eftersom detta kommer väldigt nära vår känsliga och samtidigt fantastiska hud.

Har ni hört talas om professionell hårvård från Lernberger Stafsing? Deras utbud består av schampo, balsam och även hårborstar. Just schampo som och balsam behöver jag alltid, och en ny hårborste känns i dagsläget som något jag även behöver. Jag har nämligen letat efter en hårborste som dressing brush small som skulle passa just min hårtyp. På Glamazon kan du hitta ett stort utbud från just Lernberger Stafsing och när jag själv kollade igenom deras kategorier av produkter fanns det massor jag ville beställa.

Jag köper gärna produkter med bra kvalité, och därmed är jag alltid villig att lägga några extra kronor på bra produkter. I slutändan tror jag att man tjänar på att köpa lite dyrare eftersom detta i sin tur kommer att bidra till att håret, huden och resten av kroppen mår bättre. Väljer du dessutom eko vet man någonstans att dessa produkter är framtagna utan att påverka djur och natur. För mig som anser att vi måste vara rädda om vår natur så är just ekologiskt viktigt, jag vill verkligen inte bidra till att vår jord går under för att jag vill vara fin.

Likaså är det viktigt för mig att inte döda våra insekter som bidrar till ekologisk mångfald. Vid ekologiskt framtagna produkter dödas inte dessa av bekämpningsmedel. Det precis som att undersöka att produkter av djur i stort borde vara allas vårat intresse i en värld som inte mår så bra. Vi har bara en jord och den måste vi ta hand om, detta börjar med ekologiska produkter.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

8 kommentarer

  1. Aldrig provat eller hört talas om.. Men nu vet jag mer när jag ser den nästa gång. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: