Rehab-produkter från Svenskt kosttillskott.

Inlägget är i samarbete med Svenskt kosttillskott.

Som ni nog förstått vid det här laget har jag satt igång med att komma i form. Det gör jag främst genom promenader och ett mål att gå minst 10000 steg per dag. Jag lägger så klart ihop allt det jag går på jobbet, eller om jag handlar med i summan. Men förutom det så går jag en runda som förändrats en del av olika skäl varje dag. Den brukar vara på 3000 steg och tar ungefär en timme, detta medför att jag stundvis känner av det i benen. Så då tänkte jag att ett lårskydd kunde vara bra att testa. Detta lårskydd ska hjälpa till att värma upp och underlätta blodtillförseln. Det gjorde att jag självklart tänkte att vad har jag att förlora på att prova?

Jag gillar att prova nya saker, speciellt när man börjar känna att musklerna har lite ont. Nu hade jag sådan tur för en månad sedan att jag gick till min sjukgymnast och fick akupunktur då jag hade ont i muskulaturen vid rumpan och ner mot låret och ljumsken. Just det där med ljumsken var jag först livrädd för skulle vara något med äggstockarna, fast känslan försvann direkt efter jag fick akupunkturen så det var nog precis som sjukgymnasten sa något muskulärt som försvann när nålen kom dit.

Hur som haver tillbaka till lårskyddet. Jag tror på att ge kroppen något extra när den behöver det, ibland kan den behöva skydd på kroppen och i andra fall behöver den kanske en liten nål. Överlag är vi nog dåliga på att ta hand om våra kroppar, och speciellt lyssna när kroppen säger till oss att vi borde ta det lite lugnare. Jag vet inte om just du känner igen dig i just den saken, men jag är jättedålig på att faktiskt lyssna när det värker på punkter i kroppen. Det är därför jag går alldeles för länge med smärta i min nacke innan jag åtgärdar problemen. Jättedumt egentligen, men jag antar att vi alla har vissa saker vi helt enkelt inte tänker på att vi borde.

Jag har dock lovat mig själv att ta hand om min kropp bättre, och ett lårband känns som ett steg i rätt riktning. Jag säger inte att detta kommer lösa alla problem, men att åtgärda innan skadan är för stor är nog ändå ett ganska gott steg för mig. Förra året fick jag benhinneinflammation vid den här tiden på året, detta medförde att jag hade ont i benet ungefär prick varje gång jag tog en promenad. Ni kan ju själva gissa hur det kändes, dessutom gick jag så klart upp i vikt då när jag inte kunde röra mig på det sättet jag annars gör. Så detta år började jag mina promenader med stödstrumpor och nu behöver jag ingenting. Därmed tror jag att detta lårskydd kan vara hur bra som helst för min del. Speciellt eftersom jag 2003 endast nitton år gammal fick en blodpropp. Jag måste ta hand om mig själv det är av yttersta vikt.

Använder du några skydd vid träning? Berätta.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.
Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

6 thoughts on “Rehab-produkter från Svenskt kosttillskott.

  1. Åh vad spännande! Jag tror jag också ska börja sätta ett mål hur långt jah ska gå varje dag då ja ändå går ganska mycket!

  2. Är ju skitdålig på att ta hand om mig själv… jag tror det har med “hur man respekterar och tycker om sig själv, alternativ ifall man anser sig själv vara värd för omsorg*
    Har ju dragits med hälseneinflammation snart ett år å nix jag har icke åtgärdat detta på nått vis… tänker typ sen 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: