Idag gick jag ner på stan för att fixa mina naglar. De fick återigen bli rosa, jag älskar denna nyans av rosa så himla fint. På vägen ner möttes jag av en helt fantastisk himmel och blommande träd. Jag kände lyckan, tänk att få leva nu när allt är så vackert!

Mina nya naglar, ett gäng med tonårskillar såg när jag fotade denna hand, de såg roade ut. Men jag är så gammal att andras tankar inte bekommer mig längre. Jag gick hemåt för att möta min vän Christin. Vi gick till McDonalds, själv drack jag en kaffe där. Eller kaffe en latte, jag dricker aldrig mitt kaffe svart tycker helt enkelt inte att det är gott, eller så är jag för omogen ännu.

När jag kom hem så passade jag på att byta bredband. Jag har under några år haft Comhem, men såg att mitt elbolag Dalakraft numera erbjuder fiber vilket jag även har via Comhem. Skillnaden är att jag nu kan samla två fakturor på en och samma. Det känns bättre för min del, dessutom ingick en ny router så tror även detta kan bli bra.

Hoppas du har en fin fredag? Jag ska bege mig ut i solen en stund nu, lite skönt att få lite luft igen!

24 kommentarer

  1. Det är verkligen det bästa med att bli äldre, att man inte är lika brydd om såna småsaker längre 😀 Fina naglar du fick älskar själv rosa 🙂

    1. Åh tack :). Åh det brukar vara så populärt för barn med naglar :D. Så roligt :D. Spännande med olika färger, är det sånt som skiftar? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: