Jag vandrar i en sommarstad med nya naglar.

Idag gick jag ner på stan för att fixa mina naglar. De fick återigen bli rosa, jag älskar denna nyans av rosa så himla fint. På vägen ner möttes jag av en helt fantastisk himmel och blommande träd. Jag kände lyckan, tänk att få leva nu när allt är så vackert!

Mina nya naglar, ett gäng med tonårskillar såg när jag fotade denna hand, de såg roade ut. Men jag är så gammal att andras tankar inte bekommer mig längre. Jag gick hemåt för att möta min vän Christin. Vi gick till McDonalds, själv drack jag en kaffe där. Eller kaffe en latte, jag dricker aldrig mitt kaffe svart tycker helt enkelt inte att det är gott, eller så är jag för omogen ännu.

När jag kom hem så passade jag på att byta bredband. Jag har under några år haft Comhem, men såg att mitt elbolag Dalakraft numera erbjuder fiber vilket jag även har via Comhem. Skillnaden är att jag nu kan samla två fakturor på en och samma. Det känns bättre för min del, dessutom ingick en ny router så tror även detta kan bli bra.

Hoppas du har en fin fredag? Jag ska bege mig ut i solen en stund nu, lite skönt att få lite luft igen!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Jag vandrar i en sommarstad med nya naglar.

 • 18 maj, 2018 at 16:12
  Permalink

  Vilken härlig dag. Så fint med rosa naglar ?

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:07
   Permalink

   Tusen tack :D. Förstår det :). Får du chansen så gör det 🙂

   Reply
 • 18 maj, 2018 at 17:33
  Permalink

  Äh, nä man ska inte bry sig om vad andra tycker. ?? de blev super snygga. ?

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:06
   Permalink

   Eller hur :). Man mår så bra av att bara strunta i sådant :). Visst är de fina 😀

   Reply
 • 18 maj, 2018 at 17:38
  Permalink

  Det är verkligen det bästa med att bli äldre, att man inte är lika brydd om såna småsaker längre 😀 Fina naglar du fick älskar själv rosa 🙂

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:05
   Permalink

   Visst är det :). Så befriande att sluta bry sig :D. Tack visst är de fina 🙂

   Reply
 • 18 maj, 2018 at 20:31
  Permalink

  Men så fina! Jag har lite alla möjliga färger just nu, barnen på jobbet blir väldigt glada för det 😉

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:05
   Permalink

   Åh tack :). Åh det brukar vara så populärt för barn med naglar :D. Så roligt :D. Spännande med olika färger, är det sånt som skiftar? 🙂

   Reply
 • 18 maj, 2018 at 23:15
  Permalink

  Tillräckligt gammal, men ändå kanske lite omogen, gillar’t! ???

  Reply
 • 18 maj, 2018 at 23:54
  Permalink

  Det är en underbar tid nu 🙂 Så fina dina naglar blev, jättefin färg!

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:01
   Permalink

   Ja det är det verkligen :). Känner glädje av tiden :D. Tusen tack 🙂

   Reply
 • 19 maj, 2018 at 06:38
  Permalink

  Jättefin bild på hand och träd. fin färg på nagellacket

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:01
   Permalink

   Tusen tack :). Önskar jag kunde måla då hade jag målat av fotot på stan 🙂

   Reply
 • 19 maj, 2018 at 09:44
  Permalink

  Men åå vilken härlig och somrig bild! Fina naglar dessutom ?

  Reply
 • 20 maj, 2018 at 10:59
  Permalink

  WOW såg verkligen härligt ut på bilden?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: