Inlägget är i samarbete med kakelgallerian.

Något som är riktigt fint är Mosaik, det ger liksom färg och form till saker. Det är ganska fint att min son går på en skola med just namnet Mosaik också. I ett badrum tror jag att det skulle vara extra fint med mosaik. Tänk er alla olika färger och former som passar in som pusselbitar. Jag skulle verkligen så gärna vilja ha ett nytt badrum. Det är något jag riktigt drömmer om, att få göra om på de tråkiga väggarna jag har idag. Jag bor visserligen i lägenhet men man kan ju få drömma. I december har jag varit bosatt här i hela 12 år, det är klart då att man drömmer om lite förändringar. Skulle jag äga lägenheten skulle jag vilja slå ut en vägg i badrummet och bygga ihop den med min klädkammare så jag istället för ett litet badrum fick ett stort och rymligt.

Man kan inte få allt man önskar, och drömmar kan ju ibland vara svåra att genomföra. Men det betyder ju inte att man ska sluta drömma för den sakens skull. Just badrummet är ju också en sådan plats där det kan vara extra trevligt att få ha det lite fint i som jag ser det. Hur ser ditt badrum ut? Just i lägenheten är det så svårt att få saker förändrade, det är helt klart lättare med förändring i en villa. I lägenhet och speciellt då hyreslägenheter får man lite rätta sig efter det som hyresvärden ger dig. Den saken är ju stundvis ganska tråkig, eftersom man blir begränsad och endast kan drömma om hur man skulle vilja ha det. Men hur som helst fina färger och lite mosaik hade absolut piggat upp mitt badrum. Det skulle vara en stor skillnad mot idag, i ett badrum som sett ungefär lika ut sedan början på 2000-talet.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: