Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

Pluggdag.

Sitter med min tentamen, finputsar på den och vill att det ska bli bra. Har som mål att den ska vara helt klar imorgon så jag sedan kan fixa till den ännu mera fram tills nästa söndag. Jag vill verkligen att den ska bli så bra den bara kan.

William är hos Björn i helgen, jag vet inte vad jag ska göra förutom att plugga. Funderar lite på att knyta skorna för att ta mig en välförtjänt promenad en stund. Jag har ändå varit ganska effektiv så här på morgonen. Jag har städat, skrivit på tentamen och även beställt nytt virusskydd och köpt födelsedagspresent åt Björn. Eller åtminstone tror jag det, har inte fått bekräftelse även om pengarna är dragna. Har kontaktat företaget så får se när de svarar.

Vad gör du denna lördag? Har du en fin dag?

38 Comments

  1. Så duktig du är som har det hyfsat klart så lång tid i förväg. Önskar att jag också hade sådan disciplin ibland, men jag jobbar bäst under press och är oftast ute i sista minuten med sådana grejor.

  2. Åh, fick hjärtat i halsgropen när jag såg att du frågade vad vi gör denna SÖNDAG. Trodde att jag hade tagit fel på dagen. Men det är ju faktiskt lördag idag, haha! 😀

  3. Här har det inte hänt så mycket idag. Värmen håller på att ta kål på mig, orkar inte göra någonting 🙂 Lycka till med tentan!!

  4. ja men lycka till o hoppas detta går bra. ogillar oxå när det inte visar man betalat ja har varit med om det o det blev dyrt två ggr om suck . hoppas det blv något fint . må så gott esten utav helgen ramar

  5. Hoppas verkligen att pluggandet går bra!! Så skönt när man väl är klar ju!! Har mina två tentor den här veckan som kommer, och jösses vad jag längtar efter att bli klar!!! Kram finaste <33

    1. Åh tack :). Det gjorde det :D. Som här alltså, jag ska in med två men det ena är ett grupparbete om den här nu som jag gjort i helgen ska det finputsas på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d