Pluggdag.

Sitter med min tentamen, finputsar på den och vill att det ska bli bra. Har som mål att den ska vara helt klar imorgon så jag sedan kan fixa till den ännu mera fram tills nästa söndag. Jag vill verkligen att den ska bli så bra den bara kan.

William är hos Björn i helgen, jag vet inte vad jag ska göra förutom att plugga. Funderar lite på att knyta skorna för att ta mig en välförtjänt promenad en stund. Jag har ändå varit ganska effektiv så här på morgonen. Jag har städat, skrivit på tentamen och även beställt nytt virusskydd och köpt födelsedagspresent åt Björn. Eller åtminstone tror jag det, har inte fått bekräftelse även om pengarna är dragna. Har kontaktat företaget så får se när de svarar.

Vad gör du denna lördag? Har du en fin dag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Pluggdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: