Hej lilla humlan, och en glass i solen.

Idag har jag varit onyttig. Jag tog mig en mjukglass vid lunchtid och mot kvällen åt jag lite fika med min granne Jennie. Jag tror jag behövde det, har i alla fall promenerat mycket så var värd saken. Imorgon drar veckan igång igen och då är det gottestopp direkt. Jag tog en bild på en humla i Stadsparken idag. Jag borde haft med mig systemkameran bilden hade blivit väldigt fin då. Men denna ovan får duga.

Imorgon drar en ny vecka igång. Jag ska på Blodomloppet på eftermiddagen, det är flera år sedan jag var där senast så det ska bli kul. Jag ska promenera 5 km och det blir bra, blir alltså en sen kväll men kommer få ihop mina steg och det är det absolut viktigaste. Det känns som bloggen inte får så mycket prioritet just nu. Men det är så mycket, dels solen man inte vill förlora, sedan är det termin slut och tankar kring betyg. Det är även två inlämningsuppgifter som ska in till kurserna jag läst här under våren. De är i stort klara, men jag vill gärna finputsa på dessa.

Mitt i allihopa skrev jag klart en riktigt usel uppgift för att bli VFU-handledare. Jag kommer nämligen få ta emot en student imorgon. Får jag komplettera så är det så tänker jag, då vet jag åtminstone vad dem vill ha. Jag känner lite oro för att ta emot studenten dock, som ni vet studerar jag själv. Det gör att jag oroar mig för hur studenten ska känna sig när hen får vetskap om att jag inte kommer vara den som bedömer henom mot slutet av sin utbildning. Om två år har jag nämligen vid den här tiden lämnat in mitt examensarbete med allt vad det innebär, och jag har inga planer på att då arbeta som lärare längre utan vill då jobba med det jag brinner för specialpedagogiken. Jag hoppas det blir bra, det är så typiskt mig att överanalysera allting. Studenten kan ju även bli jättenöjd, jag hoppas det för jag vill henoms bästa.

Hoppas du haft en fin dag i solen! I veckan ska det bli nästan +30 här i Falun. Helt galet när det bara är maj!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Hej lilla humlan, och en glass i solen.

 • 27 maj, 2018 at 22:43
  Permalink

  Den här månaden har varit helt galen… Vilket väder det har varit, inte en gnutta regn bara sol sol sol och alldeles för varmt vissa dagar för att jag ska tycka att det varit behagligt. Nu vill jag ha regn och lite svalare temperaturer. Jag känner mig helt kokko i hela kroppen av all denna värme. Men det är bara att bita ihop, för vädret kan man inte göra något åt, det blir som det blir 😀

  Reply
  • 29 maj, 2018 at 21:31
   Permalink

   Ja verkligen, helt galet väder :D. Gillar värmen så kul att vi fått den 🙂

   Reply
 • 27 maj, 2018 at 22:54
  Permalink

  Så gott med mjukglass! Har inte ätit årets första än jag. Hoppas det går bra med studenten 🙂

  Reply
 • 27 maj, 2018 at 22:54
  Permalink

  Vilken härlig dag!! Det är en typisk dag att sockersynda på! Jag har också syndat idag! ❤️?

  Reply
 • 27 maj, 2018 at 23:38
  Permalink

  Kul att du ska till blodomloppet, vet att några kollegor ska vara med men för min del blir det inget iår!

  Reply
 • 28 maj, 2018 at 00:01
  Permalink

  Kul med ett lopp! Jsg sla också leta på några, börjar bli dags! ??

  Reply
 • 28 maj, 2018 at 07:22
  Permalink

  Känner (tyvärr) igen detta med att överanalysera allt och vända å vrida på varje grej femtioelva gånger, det brukar gå bättre än förväntat vanligtvis så jag hoppas det blir bra både för Dig och studenten.

  Jag hoppas Du får en fin måndag.

  Reply
 • 28 maj, 2018 at 07:30
  Permalink

  Man måste få unna sig. ?

  Reply
 • 28 maj, 2018 at 08:18
  Permalink

  Så himla gott den förtjänade du! <3

  Reply
 • 28 maj, 2018 at 11:36
  Permalink

  Åh, så gott. Blev verkligen så sugen på mjukglass nu! Det där med studenten tycker jag inte att du ska oroa dig över. Det händer ju saker i livet hela tiden, så ingen kan ju garantera att man är kvar efter så lång tid ändå.

  Reply
 • 28 maj, 2018 at 13:59
  Permalink

  Wow den där glassen alltså! ?

  Reply
 • 30 maj, 2018 at 00:23
  Permalink

  Men gud vad god glassen såg ut! Är ingen glassperson överhuvudtaget, men den där såg riktigt god ut 😀

  Reply
 • 30 maj, 2018 at 10:30
  Permalink

  Har du ändrat i designen? Jag ser alla inlägg pyyyttesmått i högerhörn bara..

  Reply
  • 30 maj, 2018 at 10:58
   Permalink

   Skumt, sitter du vid smartphone eller datorn? Jag har små ikoner när det gäller populära inlägg och dessa ser jag, en annars ser det normalt ut?

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: