Morsdag 2018.

Igår kväll köpte min underbara William hem presenter till mig. Det var en blomma, djungelvrål och två chokladkakor. Allt som jag tycker om! Som jag älskar denna fina son jag fått!

Tänk att han fyller fjortis snart. Ibland är det svårt att förstå att han en gång bodde inuti min kropp. Nu när han med sina 177 centimeter är han längre än mig.

Jag älskar dig så William. Varje liten del av dig! Hoppas din måndag blir fantastisk, du kämpar på. Snart är det sommarlov och du slutar sjuan!

Själv lär jag avsluta för nu ska jag jobba.

Hoppas du får en fantastisk måndag fina läsare! Ska du göra något speciellt idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Morsdag 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: