Att duka upp med Mon amie, och sommarens frukt och bär.

Sköna gröna juni vi har ett fantastiskt väder som bjuder in till mer bär och frukt i kosten. Jag älskar att äta frukt och grönt så här runt sommartid. Det smakar färskt och gott, vem blir inte glad av jordgubbar och vattenmelon till exempel.

Igår dukade jag upp med jordgubbar och vattenmelon på mitt porslin Mon Amie. Jag tog en kaffe till medan William fick Oreos chokladdryck från Tassimo, han var riktigt nöjd och det var jag med.

Gårdagens middag för mig blev något så enkelt som satsumas, jordgubbar och banan, till det hade jag keso. Magen blev glad och jag med. Jag försöker inbilla mig att alla dessa frukter gör något bra med mitt inre, för det är någonstans det inre jag bryr mig extra mycket om.

Hur är det för dig? Äter du mycket frukt och grönt nu när det är sommar och grönska?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Att duka upp med Mon amie, och sommarens frukt och bär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: