I min hand kan du vila tryggt. Jag vill strö dina blomblad för vinden och önska mig något, kanske föras tillbaka till barndomens tankar om han älskar mig eller inte. Du är så skör, men utan dina blad skulle vi inte ges liv.

Så liten i min hand men så stark av din stort. Jag låter dig stanna kvar på din plats och plockar dig aldrig bort.

24 kommentarer

  1. Vår trädgård pryds nu av en massa prästkragar.. Jag hoppas de håller i sig till midsommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: