Jag har blivit med bil.

Den 30 november 2007 tog jag körkort i första snön som även var mitt i snöstorm. Sedan dess har jag år ut och år in funderat på att köpa bil.

Någon gång var det en billig skitbil jag funderade på, andra gånger något dyrare, för att tredje vändan fundera på leasingbil. Men så för en månad sedan berättade Björn att hans mamma del vill säga Williams farmor skulle köpa ny bil. Hennes bil är endast 4 år och gått sparsamt. Så jag slog till, gjorde en låneansökan och köpte mig en bil.

Den är helt perfekt för mig. Lagom stor, bränslesnål och enkel att köra. Nu kommer jag kunna ta bilen upp till Orsa precis när jag vill. Ta en tur till Borlänge och IKEA, eller hämta William på diverse tillställningar. Det känns så bra! Jag är bilägare! Åter ett vuxenpoäng att checka av på listan!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Jag har blivit med bil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: