Det har varit helt sjukt varmt i lägenheten i natt. Har kanske sammanlagt fått runt 2 timmar sömn. Har varit kokande hett så i morse satte jag mig och googlade efter aircondition, kollade termometern när jag vaknade och då stod den på 26,9. Känns helt galet, inte konstigt att det känns som att det är läge att bli smälta bort totalt.

Då ska ni veta att jag är frusen, min normaltemp ligger på 35,9 året runt. Så att jag svettas hör inte till vanligheterna. I vintras låg tempen på 35,5 och då hade jag som feber ungefär. Men 35,9 är alltså min normala temperatur varje gång jag tar tempen och inte är sjuk.

Jag är på jobbet i skrivande stund, har min rast. Klockan 16:15 idag har jag avklarat 1/10 dagar innan semestern. Funderat en del i hur fort det här året har passerat, en del av mig tycker att det var någon vecka sedan som jag klev in här i lokalerna för första gången. Där jag skulle möta nya kollegor, nya elever och ny arbetsplats. Nu känns det som hemma mer eller mindre, ganska intressant hur lätt man kommer in i nya rutiner.

Hoppas just du har en fin måndag. Om du får semester i år, när börjar din?

22 kommentarer

  1. Jobbigt att det är så varmt! Vi försöker alltid ha lite öppet innan vi går och lägger oss, försöker att svalka ned lägenheten så att vi inte har det så jobbigt. Hoppas du lyckas svalka ned din lägenhet på något vis! 🙂

  2. Jag håller med om att nätterna inte är roliga nu när det är så varmt. Vi har tvärdrag i huset och fläkt men ändå ligger det på över 26 grader. Men vi ska inte gnälla.. snart är det vinter igen.

    1. Nej det börjar bli jättetufft nu :(. Tycker inte det är gnäll när det är varmt inomhus. Blir väldigt tungt med sömnen då, för många. Äldre, sjuka, gravida och spädbarn/barn. Borde inte kunna bli så varmt i lägenheten. Har motsatt effekt vintertid då det ibland ligger på 18 grader här hemma :/.

  3. Sitter här å fryser klädd i jeans, hoddie och hemstickade tjocksockor på fötterna. Svårt att riktigt begripa hur det kunde bli så kallt så fort… vi har typ 15 grader kallare idag mot i fredags och för tillfället är det + 10 utomhus samt blåsigt.

    För övrigt är jag som Du lågtempad å ligger runt 36, vilket blir galet fel inom sjukvården då jag är helt utslagen när jag har feber å tempen visar på 37.5 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: