Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

En promenad, lite högintensiv träning som avslutas med yoga.

Så var klockan redan efter 21 då, jag har hunnit med att komma hem från jobbet och sova en stund. Slängde på mig träningskläderna och begav mig ut i blåsten här i stan. Blev en promenad där jag gick 5000 steg, osäker på kalorierna då. Väl hemma körde jag högintensiv träning och brände bort 101 kalorier och sedan 40 till på Yoga. Jag tror kroppen mår bra så här efteråt. Min ambition till morgondagen är att gå upp lite tidigare för att starta dagen med Yoga, jag tror på det där med att börja dagen med lugn och tankar av de positiva slaget.

William är och badar med en vän så här på kvällen, tänk att kunna bada i maj och juni i Sverige? Hur längesedan var det man kunde det? Jag kan inte annat än att bli glad över att William får uppleva en fin sommar. Imorgon är det prick två veckor till semester för min del. På torsdag är det prick en vecka för Williams tills han går på sommarlov.

Hoppas du njuter av livet fina läsare, trots att det är lite kyligare ute idag.

38 Comments

 1. Härligt med träning,jag har blivit lite off med det men samtidigt får jag ju mortion av att lämna oh hämta barn?
  Det blir ca 8 km per dag bara i hämtning så det får duga så länge?
  Får bli lite mer snabba promenader när sommarlovet kommit?

 2. Jag hade tänkt gå en längre promenad idag, men känner mig inte riktigt pigg så det blev en lugn dag hemma istället. Sovit nästan hela dagen så hur natten kommer att bli det återstår att se 🙂 Blåsten den har tagit i ordentligt här ikväll, och betydligt svalare är det också, sååå skönt 🙂

 3. Det är bara två veckor tills jag går på semester jag med! Längtar. 🙂 Härligt med träning, men har inte tryckfelsnisse slunkit in? 5000 kilokalorier på en promenad? 😛 Jag vill också komma igång med stretching på morgonen, jag vet ju så väl hur mycket kroppen behöver det.

  1. Ska stå steg :). Jag hade skrivit lite annat innan, så glömde att redigera just detta :). Det är skönt att starta så eller hur? Känns som man får ut lite knutar 🙂

 4. Majmånad gick till historien som en av de varmaste men juni har icke levererat… minusgrader under natten och nu + 3 så det känns väl som typ en traditionell svensk sommar 😉 yes jag gnäller men jag fryser… det är faktiskt kalt.

  Ha en fin tisdag.

  1. Ja verkligen :D. Helt underbart vilken majmånad vi fick :). Nej precis juni känns som den är som alltid, hoppas så att det vänder igen så vi får en fin sommar 🙂

 5. Visst är det underbart att man redan kan bada i sverige , helt fantastiskt och vilken härlig morgon start du har:) kram

 6. Skönt med yoga och jag tycker att det är lite skönt att det är lite kallare idag även om det fortfarande är 24 25 grader. ??

  1. Ja det är verkligen det :D. Känns som kroppen ger respons snabbt :D. Skönt för er, här var det 7 i morse kändes lite som i kallaste laget :/.

 7. Så duktig du är som fått till ett sådant träningspass. Här nere i Skåne är det inte något svalare idag. Vi hade verkligen behövt lite regn nu. Alldeles gult och torrt överallt.

  1. Tack :D. Det är ganska skönt när man väl sätter igång så där :). Vi har fått det rejält svalt nu, men tror också det är bra som du skriver där ju saker 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa