Sveriges nationaldag, och väntan på kalas.

Sitter och väntar på att hämta Björn för att åka ut till Kniva. Efteråt ska vi till Skedvi för att fira Björns födelsedag där. Det kommer bli jättetrevligt, även roligt för mig att ta bilen idag. Det blir nämligen första gången som jag kör den sen köpet, varför undrar du? Jag har köpt busskort för den här månaden, vill inte slänga pengarna i sjön så åker buss fram tills det är över, sen blir det bilen till och från jobbet i framtiden.

William sitter i soffan och kollar på Bob’s burgers på Viaplay, själv sitter jag och känner glädje över en ledig dag. Jag tycker om att vara ledig så här, att närma sig semestern känns också underbart. Det är så nära nu, imorgon jobbar jag sista dagen för denna vecka och nästkommande vecka kommer jag att jobba alla fem dagar. Detta är inte vanligt för mig att jobba under dagarna fem, då jag är deltidare men det blir jättebra. För veckan efter det sedan går jag en dag tidigare på semester!

Hoppas du har en fin nationaldag, Det ska jag ha!

Madeleine Stenberg

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.

Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

34 thoughts on “Sveriges nationaldag, och väntan på kalas.

 • 7 juni, 2018 at 11:09
  Permalink

  Så duktigt av dig att utnyttja busskortet ändå. Jag hade nog haft svårt för att låta bli att ta bilen om den stod där och väntade 😉

  Reply
 • 7 juni, 2018 at 10:09
  Permalink

  Så skönt att semestern närmar sig! ?

  Reply
 • 6 juni, 2018 at 22:03
  Permalink

  Hoppas ni får ett trevligt firande ?? Vi har haft en toppen dag! ?

  Reply
 • 6 juni, 2018 at 20:37
  Permalink

  Det låter som en bra dag! Jag har inte kommit mig för någonting idag, tänkte gå ut och gå men det blev inte så. Hamnade i soffan framför tv:n istället 🙂

  Reply
 • 6 juni, 2018 at 19:21
  Permalink

  Dagen blir vad man gör den till och jag kan inte klaga på vår 😀 Hoppas din nationaldag blev till belåtenhet och bilen med för den delen!

  Reply
  • 6 juni, 2018 at 21:52
   Permalink

   Visst är det så :D. Dagen blir alltid som man ser den :). Absolut dagen blev jättebra 🙂

   Reply
 • 6 juni, 2018 at 17:32
  Permalink

  Gud va skönt med semester. ?

  Reply
 • 6 juni, 2018 at 16:10
  Permalink

  Så härligt det låter! Hoppas du har en fin nationaldag 🙂

  Reply
 • 6 juni, 2018 at 15:33
  Permalink

  Haft en supermysig dag! Hoppas din också varit bra:)

  Reply
 • 6 juni, 2018 at 13:24
  Permalink

  Grattis till Din Björn, att fylla år på nationaldagen måste ju betyda ett riktigt svenskt firande med prinsesstårta och blågula flaggor 🙂
  Alltså här försvann sommaren i å med junis ankomst, minusgrader om nätterna och knappt + 10 under dan ihop med gråmulen himmel och iskalla vindar känns det som om vi kom in i hösten direkt.
  Att sitta ute å grilla känns helt otänkbart då det blåser halv storm och med tanke på att vi inte fått nått regn känns det som att utmana ödet.
  Ha en riktigt fin kalasdag <3

  Reply
  • 6 juni, 2018 at 21:36
   Permalink

   Han är ju inte riktigt min ;), vi är inte ett par. Men absolut en vän :D. Det brukar vara lite olika :).
   Ja märkte det, jag tror dock på att värmen kommer åter 😀

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: