Jag gick upp strax efter halv åtta idag. Körde 20 minuter yoga, någon undrade om tiden och hur jag vet den exakt. Jag har en app sedan några dagar tillbaka som heter: Daily Yoga, den är enkel så kan rekommendera den. Perfekt för oss som jobbar och vill hinna innan frukost.

Idag jobbar jag inte, men vaknar alltid tidigt ändå. William sover däremot, så firar han in nationaldagen.

Vi ska på kalas idag. Björn fyller 38 år och därmed blir det lite firande i Kniva. Vi har självklart köpt honom en present.

Annars så sitter jag i skrivande stund med en kopp kaffe. Jag har ätit upp resten av det som visas på bilden ovan. Njuter till av en dag ledigt så här mitt i veckan.

Jag har en plan om att försöka finputsa klart på Hjälpmammaprovet den här veckan. Så efter duschen ska jag göra det, mot kvällen blir det promenad och mitt träningspass.

Hur firar du nationaldagen idag? Säger som Norrmännen! Grattis på nationaldagen alla älskade människor i detta fina land!

24 kommentarer

  1. Tack för tipset med appen! Jag spenderade nationaldagen med att sminka till studentbaler och sedan hänga med en kompis hela kvällen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: