Startade dagen med att renbädda sängen. Det är bland det ljuvligaste jag vet att renbädda sängen inför en ny vecka. Då vet man när man lägger sig på kvällen att det är nära något nytt.

Efter att jag renbäddat min säng, satte jag igång min app med yogaövningar på och övningen höll på i 17 minuter idag. Det var fokuserat på ben och höfter idag, något jag kände att min kropp verkligen behövde. Jag behöver träna ut kroppens muskler mycket nu, är så stel. Det är inte speciellt konstigt eftersom jag inte tagit hand om min kropp speciellt mycket innan april i år. Att börja om på nytt jobb och studierna tog nämligen stor plats och därmed fick kroppen lida. Jag tar igen det nu, och jag mår bättre av det, har betydligt mindre huvudvärk numera.

Min blogg har nästan övergått till att bli en frukostblogg. Jag visar er nästan dagligen mina frukostar, och jag upplever att ni som läser tycker om det. Får en del respons på att ni blir inspirerade, och flera kanske tror att jag alltid ätit så här? Jag har varit sådan som inte ätit frukost alls, jag mådde tidigare illa av tanken på frukost och därmed undvek jag att äta. Det var först för något år sedan jag började dagen med att äta frukost, nu försöker jag att fördela så frukosten är största måltiden på dagen och äter mindre resten av dagen.

Hoppas du mår toppen denna söndag. Jag ska nu ta och bege mig ut på en förmiddagspromenad så jag får lite motion. Den här dagen blir lite speciellt för egen del eftersom jag inte får duscha förrän vid 15:00 idag.

40 kommentarer

 1. Tänker ofta att så synd Du bor typ 50 mil från mig annars hade vi ju kunnat följas ut på promenad ibland…
  Yoga är ju som sagt något jag vill testa men ännu varit riktigt dålig på att ens försöka… jag gjorde ju vissa övningar tidigare, men tyvärr gick det typ över… knäppt då jag ändå inbillade mig att dem var bra för mig.
  Frukost ja… Din frukost ser ju hur god ut som helst 🙂 inspiration till max.

  1. Åh detsamma :). Tänker samma sak för tror vi skulle kunna ha det jättekul tillsammans på promenad :). Tror det lätt blir så man tappar motivationen :). Åh tack <3

 2. Att lägga sig i en renbäddad säng är verkligen en härlig känsla, speciellt om lakanen fått torka utomhus. Men medaljens baksida är då all pollen som fastnar i dem…

  Ha en fortsatt bra söndag!

 3. Frukost är något av det bästa som finns! Jag kan dock relatera till känslan av att äta på morgonen kan göra en illamående, den känslan infinner sig hos mig främst när jag mår mindre bra.

  Svar: Tack för kommentaren till mitt inlägg om balkonghäng.

  Kram

 4. Kul med frukostbikder. Det har blivit en del på min blogg också. Jag har också gått från att knappt äta frukost till att gilla frukost.

 5. Jag är dålig på att variera min frukost.. Jag vill att det ska gå fort att fixa och då blir det alltid mackor. Tyvärr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: