Renbäddad säng, lite Yoga och en fruktig frukost.

Startade dagen med att renbädda sängen. Det  är bland det ljuvligaste jag vet att renbädda sängen inför en ny vecka. Då vet man när man lägger sig på kvällen att det är nära något nytt.

Efter att jag renbäddat min säng, satte jag igång min app med yogaövningar på och övningen höll på i 17 minuter idag. Det var fokuserat på ben och höfter idag, något jag kände att min kropp verkligen behövde. Jag behöver träna ut kroppens muskler mycket nu, är så stel. Det är inte speciellt konstigt eftersom jag inte tagit hand om min kropp speciellt mycket innan april i år. Att börja om på nytt jobb och studierna tog nämligen stor plats och därmed fick kroppen lida. Jag tar igen det nu, och jag mår bättre av det, har betydligt mindre huvudvärk numera.

Min blogg har nästan övergått till att bli en frukostblogg. Jag visar er nästan dagligen mina frukostar, och jag upplever att ni som läser tycker om det. Får en del respons på att ni blir inspirerade, och flera kanske tror att jag alltid ätit så här? Jag har varit sådan som inte ätit frukost alls, jag mådde tidigare illa av tanken på frukost och därmed undvek jag att äta. Det var först för något år sedan jag började dagen med att äta frukost,  nu försöker jag att fördela så frukosten är största måltiden på dagen och äter mindre resten av dagen.

Hoppas du mår toppen denna söndag. Jag ska nu ta och bege mig ut på en förmiddagspromenad så jag får lite motion. Den här dagen blir lite speciellt för egen del eftersom jag inte får duscha förrän vid 15:00 idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Renbäddad säng, lite Yoga och en fruktig frukost.

 • 10 juni, 2018 at 11:02
  Permalink

  Du får sluta lägga upp så himla mycket gott när man sitter här och är hungrig. Inte okej 😉 Kram sötaste <33

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 11:38
  Permalink

  Haha superkul att se frukosten ju, inspirerar då mig som är dålig på det! Ser supergott ut?

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 12:26
  Permalink

  Jag gillar frukost inlägg så fortsätt så??

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 12:34
  Permalink

  Vilken yoga
  app amvänder du? ☀️?

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 12:36
   Permalink

   Den heter Daily Yoga är gratis men man kan köpa till PRO. Har inte gjort det ännu dock :). Kan rekommendera den, enkel att följa med i 🙂

   Reply
 • 10 juni, 2018 at 12:45
  Permalink

  Tänker ofta att så synd Du bor typ 50 mil från mig annars hade vi ju kunnat följas ut på promenad ibland…
  Yoga är ju som sagt något jag vill testa men ännu varit riktigt dålig på att ens försöka… jag gjorde ju vissa övningar tidigare, men tyvärr gick det typ över… knäppt då jag ändå inbillade mig att dem var bra för mig.
  Frukost ja… Din frukost ser ju hur god ut som helst 🙂 inspiration till max.

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 21:36
   Permalink

   Åh detsamma :). Tänker samma sak för tror vi skulle kunna ha det jättekul tillsammans på promenad :). Tror det lätt blir så man tappar motivationen :). Åh tack <3

   Reply
 • 10 juni, 2018 at 14:36
  Permalink

  Renbäddad säng är ju det bästa 🙂 det ska jag också göra sen 🙂

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 16:19
  Permalink

  Att lägga sig i en renbäddad säng är verkligen en härlig känsla, speciellt om lakanen fått torka utomhus. Men medaljens baksida är då all pollen som fastnar i dem…

  Ha en fortsatt bra söndag!

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 21:35
   Permalink

   Visst är det så skönt :). Jag kan inte ha sängkläder utomhus då jag har astma/allergi men annars är det ju underbart 🙂

   Reply
 • 10 juni, 2018 at 17:02
  Permalink

  Hoppas att du haft en bra dag och en bra vecka. ?

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 18:51
  Permalink

  Haha men jag gillar dina frukost inlägg, får massa inspiration! 🙂

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 19:09
  Permalink

  Håller med! Känslan av en renbäddad säng är fantastisk 😀

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 20:33
  Permalink

  Oh, fick feeling för att bädda rent min säng nu bara för att få den där härliga känslan.

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 20:34
  Permalink

  Frukost är något av det bästa som finns! Jag kan dock relatera till känslan av att äta på morgonen kan göra en illamående, den känslan infinner sig hos mig främst när jag mår mindre bra.

  Svar: Tack för kommentaren till mitt inlägg om balkonghäng.

  Kram

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 22:18
  Permalink

  Kul med frukostbikder. Det har blivit en del på min blogg också. Jag har också gått från att knappt äta frukost till att gilla frukost.

  Reply
  • 15 juni, 2018 at 17:58
   Permalink

   Åh så roligt att du tycker det :). Är som här alltså 😀

   Reply
 • 11 juni, 2018 at 07:34
  Permalink

  Jag är dålig på att variera min frukost.. Jag vill att det ska gå fort att fixa och då blir det alltid mackor. Tyvärr

  Reply
 • 11 juni, 2018 at 20:53
  Permalink

  Dina frukostar ser verkligen supergoda ut!

  Reply
 • 12 juni, 2018 at 17:07
  Permalink

  Jag tycker att det alltid är kul att se vad andra äter ?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: