Volymögonfransar fixade på Studio Face & Body Falun.

Igår satt jag på Instagram när det kom upp en sida med ögonfransförläning här i stan. Jag som är galet trött på mascara tänkte att jag testar. Nu när det är så varmt känns det som man alltid har svart mascara någonstans runt ansiktet. Så gick in och bokade en tid, det blev hos en tjej vid namn Malin som var i utbildning. Tog 3 timmar, men jag råkade somna några gånger, märkte det då jag låg på rygg och fick svårt att andas vilket gav mig snarkljud som jag vaknade till av. Jag snarkar inte normalt, men att ligga så där var kanske inte det bästa för kroppen, så pinsamt!

Är i alla fall jättenöjd, jag ska ta och köpa ögonfransfärg imorgon och färga nedre fransraden bara. Men annars känns detta perfekt, bara tanken att imorgon slippa använda mascara och sedan kunna vara osminkad ofta känns som en befrielse. Kommer absolut fylla på detta!

Tyckte tjejen Malin var jätteduktig, verkar även vara ett bra företag. Sådant gillas, nu känner jag mig fin och eftersom det är Åfesten ska jag ner på det ikväll med William, Björn och eventuellt Björns pappa för att äta lite. Jag ska även skjutsa dem eftersom de Björns pappa och Björn ska ta någon öl på bryggeriet ikväll. Jag var med Björn och Danne ut på Å-festen igår, men hur den kvällen var får ni veta imorgon. Tiden finns inte riktigt att berätta allt idag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “Volymögonfransar fixade på Studio Face & Body Falun.

 • 9 juni, 2018 at 19:02
  Permalink

  Men så fint! Jag är själv så sugen på att göra det men har inte råd. Det blir så stor skillnad.

  Ja jag vet att den inte syns men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Tyvärr….

  Reply
 • 9 juni, 2018 at 20:39
  Permalink

  Jag funderar också på att fixa mina ögonfransar. Skulle vara så skönt att slippa hålla med mascara.

  Reply
 • 9 juni, 2018 at 22:04
  Permalink

  Så fint det blev! ? Fantastiskt kul att du snarkade och väckte dig själv ??

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 12:14
   Permalink

   Åh tusen tack :D. Haha ja, tror dock det beror på att jag låg på rygg. Har astma så mina lungor blir lite pressade av sånt :). Fick ingen riktig luft :/

   Reply
 • 9 juni, 2018 at 22:37
  Permalink

  Å så bra resultat du fick! 😀 på mig såg det inte alls bra ut.. men kan tänka mig att det kommit lite nya och bättre metoder sen jag gjorde för några år sen =)

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 12:40
   Permalink

   Eller hur :D. Så nöjd :D. Funderar om det kan bero på vem som gör dem? 🙂

   Reply
 • 9 juni, 2018 at 22:55
  Permalink

  har ju inte volym utan nåt tjockare va det heter men tar bara 1.5 o göra menn ja man somnar ofta nu går ja till en kompis o vi tjötar hela tiden ha ha
  har aldrig ångrat ja gör ffransar känner mej så mycket piggare tom då man inte är det

  Reply
 • 9 juni, 2018 at 22:56
  Permalink

  Åh vad snyggt! ?

  Reply
 • 10 juni, 2018 at 04:05
  Permalink

  Det blev jättefint och ser faktiskt väldigt naturligt ut, vilket det inte brukar göra i vanliga fall tycker jag… Skönt att slippa mascaran under sommaren måste ju vara suoerskönt 🙂

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 12:25
   Permalink

   Åh tusen tack :). Kan inte annat än att hålla med, ville ha det så naturligt som möjligt 🙂

   Reply
 • 10 juni, 2018 at 09:23
  Permalink

  Tjusigt! 🙂
  Haha! Det där med att vakna av sina egna snarkningar är aldrig kul. Förutom för dom runt ikring, dom verkar oftast väldigt roade 😀

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 12:20
   Permalink

   Åh tack :D. Haha ja :-p. Är inte mest gynnsamma ställningen för någon med astma heller :-p

   Reply
  • 10 juni, 2018 at 11:06
   Permalink

   Visst är det :D. Kan verkligen rekommendera dig att göra det 🙂

   Reply
 • 10 juni, 2018 at 10:33
  Permalink

  vad kostar det och hur ofta lär man fylla på?

  Reply
  • 10 juni, 2018 at 11:05
   Permalink

   Detta startsätt betalade jag 750 för, sedan ligger det på runt 500 för att fylla på. Hon sa runt 3 veckor ungefär :). Är ungefär som jag gör idag med naglarna :). Brukar vara 4 veckor emellan ungefär 🙂

   Reply
 • 11 juni, 2018 at 20:47
  Permalink

  Åh, så fint! Det händer mig ofta att mina kunder somnar när jag bygger fransar. Min lärare sa till mig att det är en av de bästa komplimangerna man kan få, för man somnar inte om man inte litar på personen som sitter bakom med vassa pincetter vid ögonen 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: