Inlägget är i samarbete med Cooper’s Candy

I min familj älskar vi godis. Jag säger inte att godis är nyttigt, men det är faktiskt galet gott ändå. Jag och William är sådana där som gärna testar utländskt godis och vi har nog båda enats om att det är något speciellt med de sura godisarna från USA.

Har du hört talas om företaget Cooper’s Candy, de hette tidigare usagodis.se men har bytt namn. Jag har flertalet gånger besökt den webbshoppen då utbudet är riktigt stort och dessutom roligt. Att handla därifrån betyder att du kan få roligt godis till helt okej priser och dessutom har de massor i storpack något som är extra roligt när du vill beställa godis som inte går att få tag på i den vanliga handeln.

Något som jag anser är extra roligt med just Cooper’s Candy är det faktum att det finns så många spännande platser med på deras importsida. Vill du ha godis från England finns det där, från USA eller varför inte något så roligt som Japanskt godis. Eftersom jag bor i Falun är utbudet inte det största med godis från andra platser än Sverige. Detta medför att det är extra roligt att göra beställningar genom butiker som erbjuder lite annat mot det man själv är van vid. Sen att vi dessutom är familjen godisråtta gör ju inte saken mindre perfekt.

Visst är inte godis bra för tänderna, men det är bra för glädjen en stund. Sedan kan man göra så mycket roligt tillsammans när man provar nya godissorter som att prata och diskutera de olika smakerna eller varför inte göra ett taste test och lägga ut på Youtube? Nu tycker jag att du ska besöka Cooper’s Candy och handla därifrån! Det är så värt det!

Gillar du godis? Köper du helst svenskt godis eller provar du gärna något nytt? Berätta gärna!

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa