Få ditt företag att växa genom google.

Inlägget är i samarbete med Våning 18.

seo-sökmotoroptimering

Har du hört talas om SEO? Det är ett begrepp som numera används flitigt bland bloggare, företagare och andra. Genom att ha bra SEO blir du högre rankad på Google, och som du säkert förstår är detta till stora fördelar då fler hittar till just dig och ditt företag.

Som företagare vill du synas, du vill att någon ska hitta just till din produkt. Det är dessutom med stor fördel att synas på nätet idag eftersom nästan alla googlar sig till det vi vill ha. Om du som företag säljer barnvagnar vill du av förståeliga skäl att det är till dig gravida barnvagnssökande ska komma först så du kan få din vara såld.

Nu undrar du förstås hur duktig just jag är på SEO? Jag får erkänna mig som en rookie när det kommer till SEO. Jag läser på, och lär mig nytt hela tiden men eftersom jag även arbetar på sidan av min blogg är det sällan jag har den där stora tiden att helt gräva mig ner i saker. Det är då det är perfekt med företag som Våning 18 som erbjuder hjälp med SEO! Har du ett företag men likt mig lite tid för att läsa på kan detta företaget hjälpa dig att bli bättre, genom att kontakta dem på deras kontaktformulär får ditt företag all hjälpt de behöver. Det här underlättar för dig som får mer tid, och för dem blir det också bra eftersom du nyttjar deras tjänst.

Fördelen med nätet är ju sådant att vi hela tiden kan ha ett givande och tagande. Genom att du nyttjar en tjänst så får ett företag en kund som i sin tur kommer att tipsa om dig. När det dessutom hjälper ditt företag att synas bättre på Google kan du ju inte annat än att tacka och ta emot eller hur?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: