Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Babbliga strumpor och när mållinjen är nära.

Jag är så trött på morgonen, det kan bero på att det nu är prick en vecka kvar tills semestern. Kroppen räknar neråt, huvudet börjar sortera och försöker systematiskt att lämna ifrån sig saker. Jag är även sådan som vill börja min semester med att allt är klart, så jag slipper tänka på saker jag borde göra.

Det finns en anledning till att jag älskar att bocka av diverse olika listor, och det gör jag numera. En efter en sak bockas av, därmed blir bloggen inte helt prioriterad för stunden.

I lördags kompletterade jag Hjälpmammaprovet, och igår skrev jag en opponering till handledaren på Högskolan Dalarna för att bli VFU-handledare. En utbildning min arbetsplats gick under hösten och en bit in i februari, men som jag då inte hade möjlighet att få sista uppgiften inlämnad till. Som ni förstår så har jag inte haft tiden. Att arbeta 75% och studera 50% utöver sin arbetstid gör att man inte kan bli klar med allt samtidigt som andra. Nu hoppas jag så att seminarieledaren från Högskolan Dalarna godkänner mig idag. Det skulle vara så skönt med en avbokning, detsamma gäller Hjälpmammaprovet, blir det okejat kan jag skicka det till stora kontoret.

Väntar även på respons på mitt PM jag gjort tillsammans med två andra som studerar till specialpedagoger, samt skrivuppgiften jag skrivit enskilt till den andra. Vill så gärna att dessa båda ska vara godkända så jag även kan checka av dem.

Ser du bilden ovan på mina strumpor? Det är en av figurerna i Babblarna och strumporna är ifrån Meandi.

Nej nu nalkas ljuva arbetstid innan sommar. Det är idag prick 3 dagar kvar i skolan för William och prick 4 dagar för mina elever!

Du som går i skolan, eller arbetar inom skolan. När får ni sommarlov, alltså inte semester nu utan barnen.

20 Comments

 1. Åh, jag känner alltid samma som du inför semestern att allt ska vara klart. Känns lite konstigt nu som föräldraledig att jag inte har någon semester att räkna ner till.

  Bra jobbat att ha så mycket igång! Hoppas allt går bra och du blir godkänd. 🙂 Vad innebär Hjälpmammaprovet?

 2. Min kompis som jobbar i en sexårsklass hade skolavslutning i torsdags och hon jobbar till å med i morgon om jag minns rätt. Här på skolan är det skolavslutning nu på fredag 15/6 och lärarna jobbar till midsommar.

  Skönt med nedräkning och avprickning av diverse på to do listan 🙂

  Vi kollade skolavslutningskläder igår å nu har vi allt i ordning 🙂

  1. Åh så härligt det låter :D. Spännande att det är så olika :). Sonen fick sin skolavslutning nu och mitt jobb får imorgon. Men vi lärare jobbar några dagar till 😀

 3. Många spännande projekt du har igång.. Kul att vara vfu-handledare..

  Mina egna barn och elever slutar på fredag. .Sjölv slutar jag den 21e..

  1. Ja absolut :D. Det är så ibland. Ja det med handledare är roligt, ingick i en sak vi skulle göra på jobbet. Jag tog mig till det men tog längre tid på mig eftersom jag dels studerat 50% och jobbat 75%, men även för att tänka lite på mig själv :). Åh så härligt 🙂

 4. Att både jobba och plugga är ingenting som man sköter med vänster hand utan det tar verkligen sin lilla tid. Men visst är det skönt att kunna bocka av ett och annat!

  1. Visst är det så :). Speciellt när man en gång kraschat, men jag försöker att varva ner. Som nu när jag fått välja bort bloggen i några dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: