En promenad i solskenet och lite pyssel inför DIY.

Igår efter att jag fixat mina ögonfransar så beslutade jag mig för att handla lite på Claes Olsson. Jag hade nämligen fått en idé på en smart sak till skåpet där man stället soporna under diskbänken.

Men först ut tog jag mig en promenad på Faluns små gator i en himmel så klarblå och molnfri.

Jag köpte mig tidningssamlarna i ett paket med fyra, samt dubbelhäftande tejp. Mitt lilla DIY var helt enkelt att sätta dubbelhäftande tejp på en av dessa tidningssamlares baksida och sedan lägga påsar i den. Sedan satte jag fast allt på ena skåpsdörren. Så nu kan jag ha mina komposterbara påsar där och därmed blev detta perfekt. Nu finns de alltid lätt till hands när man slängt soporna.

Man fick även två Delicatobollar som present igår, vilket passade mig utmärkt då jag gav den ena till William.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

42 thoughts on “En promenad i solskenet och lite pyssel inför DIY.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: