I lördags körde jag Björns Plymouth till Säter. Det var jag, Björn, William och Björns mammas karl som åkte dit tillsammans. Innan stannade vi i Skäve och åt pizza på deras pizzeria. Jag, Björn och William delade på två pizzor vilket var alldeles lagom.

Vi började med att jag körde ett varv i cruisingslingan och sedan gick vi ut för att titta på bilarna. Det är rätt fint att stå där och spana på alla gamla bilar som åker omkring.

Vi tog oss en promenad längre in i Säter och stod där och spanade. Ser ni höstlöven som fallit från träden?! Det har aldrig skett i juli tidigare, men i år förmodligen på grund av torkan försvinner det fina med sommaren väldigt snabbt.

Det var trevligt att åka på lite cruising och jag ser framemot att gå på Faluns som börjar i kväll.

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: