Färgat hår och funderingar.

Har varit så trött på att vara ljus. Det var aldrig min plan att bli blond, utan jag ville komma närmare men normala hårfärg. Så jag slängde i en färg men bestämde mig för att försöka hålla kvar ljusa toppar. Det blev bra upptill men neråt skiftar det i grått, tror det är för jag hade färgen i för kort tid där.

På ett vis är jag nöjd, men på ett annat tror jag både jag är ovan och sedan lite fundersam kring om jag gillar färgen eller inte.

Det ser alltså lite grått ut och det är det gråa jag inte helt kan bestämma mig om jag gillar eller ej.

Lite beroende på ljus ser håret olika ut? Kanske beror på att det fortfarande inte är helt torrt? Men jag velar, jag vet att det inte är meningen att vara blond längre. Jag är så trött på det, tog mest den färgen för att just ljusa upp för att sedan hamna i mer neutral färg mot min naturliga färg. Får väl se hur detta blir, får väl slänga i en till färg om jag inte är nöjd. Hade inte färgen i så länge så det skulle vara okej med topparna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

15 thoughts on “Färgat hår och funderingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: