Falu Cruisingen 2018.

Igår drog jag och Björn ner på Falu Cruisingen i hettan. Alltså det var så varmt hela kvällen. Jag svettades hela dagen igår, kändes liksom som man man inte gjorde annat.

Många fina bilar var det, och jag tog inte med mig systemkameran igår, då jag inte visste hur kvällen skulle se ut. William sov över hos sin faster så han hade det bra.

Jag drack en miller, några cider och spanade på bilar i värmen.

Någon hade gjort en hemmasnickrad bil i form av bil och husvagn. Den var rätt charmig så tog en liten bild.

Jag provade något nytt, det var gott. Alltså nytt för mig, eftersom jag knappt dricker alkohol. Den här sommaren har det blivit någon öl till maten och nu så här på cruisingen men normalt dricker jag inte alls. Jag väljer i princip alltid att vara chaufför. Men det var i alla fall gott och kul att prova denna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

27 thoughts on “Falu Cruisingen 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: