Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Ombyggnad, wordpress och ny hoosting.

Jag skrev ett inlägg om att jag flyttat min blogg från One.com till Misshosting igår. Det har försvunnit, förmodligen då det kodats om en hel del från nya hoostens sida, och det är även därför sidan legat nere idag. Det är lugn, jag har kodat allt rätt i både databaser och ftp så det här har fått vara en del i saken. Dock verkar det som att kommentarer försvunnit och det är ju tråkigt.

Men jag sörjer inte saken, en flytt känns verkligen helt rätt i det läget jag varit i där one.com inte kunde ha min blogg på sina servrar eftersom jag bloggat sedan 2004. Det blir liksom många bilder och många inlägg. Det här kommer klara desto mera och det känns bra!

Jag hoppas ni kan kommentera nu, jag får se hur det blir efter detta inlägget.

14 Comments

  1. Hej,
    De tog en tid att komma in men kunde nu iallafall.
    Va härligt att byta & hoppas du känner att de funkar för dig 🙂

    1. Ja det känns bra :). Det spelar ingen roll, visste att det skulle ta tid. Är massor med koder som ska förändras i datasystem med databaser och liknade. Det är ganska mycket som ska samarbeta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: