Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Semesterutmaning – 17. Ett barndomsminne jag aldrig glömmer.

Det blir så klart dagen då min pappa dog. När man är nio år och ens pappa dör kan det nog inte vara annat än svårt att glömma just det minnet. Men när jag ser bilden ovan och ser att den togs två månader och några dagar innan pappa dog är det konstigt att förstå att han ens levde då. Jag är född den 11 februari, så detta är även några dagar innan min födelsedag. Så mitt minne får bli från min sista födelsedagspresent från pappa.

Jag fick som present att välja vad jag ville i leksaksaffären på Noret i Mora. Jag som älskade hundar tog en mjukishund i form av Saltkråkans Båtsman. Än idag är jag så tacksam över att jag valde den och inte några Barbiekläder eller liknade.

Inlägget är en del i Englas Showrooms semesterutmaning.

26 Comments

  1. Usch, jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att behöva gå igenom någonting sådant. Så härligt att du har ett sådant fint minne att se tillbaka på med hunden.

  2. Kan nog aldrig förstå hur det känns att förlora en förälder, vart rörd av ditt inlägg och hoppas du har massvis med fina minnen tillsammans med din pappa 🙂

    1. Nej det förstår jag, är lite så jag känner inför att ha en pappa. Jag minns honom mindre och mindre med åren tyvärr :/. Han är liksom som en figur i en dröm. Något som funnits men som jag knappt riktigt kommer ihåg :/

  3. Måste ha varit riktigt tufft att genomgå en förlust av en förälder i så tidigt ålder. Fint att du kan minnas tillbaka på det nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: