Semesterutmaning – 18. Minst 3 saker jag vill bli bättre på.

  1. Jag skulle vilja bli bättre på heminredning och gå en sådan utbildning.
  2. Jag skulle vilja gå en fotoutbildning så jag sedan blev bättre på fotografering.
  3. Jag skulle vilja bli bättre på bokföring, skatter och liknade så jag vågade starta eget företag.

Inlägget är en del i Englas Showrooms semesterutmaning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Semesterutmaning – 18. Minst 3 saker jag vill bli bättre på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: