1. Jag skulle vilja bli bättre på heminredning och gå en sådan utbildning.
  2. Jag skulle vilja gå en fotoutbildning så jag sedan blev bättre på fotografering.
  3. Jag skulle vilja bli bättre på bokföring, skatter och liknade så jag vågade starta eget företag.

Inlägget är en del i Englas Showrooms semesterutmaning.

24 kommentarer

  1. Så mycket kul saker att vilja bli bättre på 🙂 Det där med bokföringen har jag lärt mig precis basic för att klara av det jag behöver för att sköta den löpande bokföringen och så tar jag hjälp med bokslut och så sen, så det behöver inte vara ett svårt projekt att lära sig 🙂

    1. Jag har snart varit företagare i 11 år, och har inte en susning om bokföring… ärligt talat! Jag har redan från starten varit helt på det klara med att min energi lägger jag bättre på sånt jag både tycker om, är bra på och kan debitera , så jag har hela tiden haft bokföringshjälp – min ovärderliga Jenny gör det praktiska löpande och sen har jag en revisor som gör det sista bokslutet. Funkar finfint för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa