En dag på sjön.

Igår åkte vi ut med båten. William och Björn ville åka ring samt vattenskidor efter den så Björns syster och såldes Williams faster Emma körde båten. Själv satt jag bak i båten och fotograferade. Blev jätteroliga bilder, jag badar ju ogärna men tycker det är skitkul när folk flyger med ringen eller skidorna i vågorna.

Det var sånt perfekt väder igår, solen värmde och så fina vågor. Vi befann oss i Vikasjön igår, det är så fint där ute i Vika.

Det är så härligt när vädret är så där perfekt, himlen var helt magiskt blå. Jag har dock massor med känslor kroppen just nu. Så igår var många av mina känslor på utsidan in kände jag. Det var skönt då att åka båt en stund då.

På kvällen så åkte vi till Svartskär så William skulle kunna bada igen. Denna gång tog vi och pumpade upp Unicornen jag köpte i Västerås. Jag fotograferade, hade glömt mina badkläder hemma. Björn tog ett hopp ner från bryggan.

Vilken sommar vi har, nu börjar semestern gå mot sitt slut. Det är verkligen de sista dagarna jag tar och drar ur allt ur just nu. Sommaren 2018 har varit den bästa på många år när det kommer till värme och aktiviteter.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “En dag på sjön.

 • 8 augusti, 2018 at 13:15
  Permalink

  Det ser så härligt ut, jag har länge velat testa vattenskidor. Tycker de ser så fantastiskt roligt och härligt ut, men jag antar att det är jätte svårt! ?

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 13:46
   Permalink

   Eller hur :D. Haha jag vågar inte ens testa :-p. Är livrädd för sånt där men kul att se andra 😉

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 13:34
  Permalink

  Roligt att du tycker 2018 har bjudit på ett härligt väder, jag tycker tvärtom. Flera gånger kändes det som jag skulle kollapsa och dö? Kul att hitta på en massa saker dock??‍♂️
  Lucy recently posted..Reflektera mera!

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 13:43
   Permalink

   Haha ja värmen har ju gjort en del ;). Men har varit fint att få uppleva den också :D.

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 13:42
  Permalink

  Sommaren är kort = bilder 🙂 fina roliga bilder från Er dag på sjön.

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 13:46
   Permalink

   Åh ja :D. Så enkelt sommartid att ta med sig kameran :D. Så roligt att du tycker det <3

   Reply
  • 8 augusti, 2018 at 17:21
   Permalink

   Det var det verkligen :). Haha tror inte jag klarat det heller är alldeles för feg också :-p

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 18:35
  Permalink

  Åh va härligt med båt tue. Härliga bildef
  Måste sägq att du har en underbar fin blogg med ❤

  Reply
 • 8 augusti, 2018 at 19:58
  Permalink

  Åh, jag älskar att vara ute på sjön! Man blir så lugn av det 🙂 Just vattenskidor och sådant har jag aldrig testat men skulle väldigt gärna göra!

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 20:19
   Permalink

   Visst är det härligt :). Samma är, det är verkligen något speciellt :).

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 21:57
  Permalink

  Men gud vad kul! Jag har faktiskt aldrig åkt vattenskidor tidigare haha. Är det svårt och ramlar man ner mycket i början? 😀

  Reply
  • 8 augusti, 2018 at 21:58
   Permalink

   Tror man ramlar mycket :-p. Det ser sjukt svårt ut om man inte kan, jag har aldrig provat :D. Men är nog roligt 🙂

   Reply
  • 8 augusti, 2018 at 22:25
   Permalink

   Är man modig så tror jag absolut man bör testa :D. Är nog en teknik att försöka få in 😀

   Reply
 • 8 augusti, 2018 at 22:31
  Permalink

  Men ojoj, va det ser härligt och kul ut!! Du fångade verkligen känslan på bilderna. Älskar att vara på sjön ?☀

  Reply
 • 10 augusti, 2018 at 08:15
  Permalink

  Jättekul bilder! Det ser härligt ut att swisha fram efter båten. Som ung åkte jag en del vattenskidor men nu nöjer jag mig med att titta på när andra har kul 😀

  Reply
  • 12 augusti, 2018 at 22:35
   Permalink

   Tack :D. Ja det var verkligen det, även om jag bara åker båt och familjen resten ;). Så modigt av dig 😀

   Reply
 • 11 augusti, 2018 at 09:53
  Permalink

  Åhh så roligt! Ja skulle nog aldrig våga åk därbak gjorde de en gång och de var i grekland hah

  Reply
  • 12 augusti, 2018 at 21:39
   Permalink

   Ja jättekul, haha inte jag heller :-p. Jag tittar gärna på dock 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: