Ett paket med kläder.

I tisdags var jag ner på stan och hämtade ut ett paket med kläder från Polarn o Pyret. Innan jul förra året köpte jag röda mysplagg därifrån åt mig och blåa åt William. Sedan har det inte gått att köpa både över och underdelar sedan dess. Så i förra veckan så var det rea hos dem, gick in och tittade och då fanns det över och underdelar. Så jag köpte gråtröja samt byxor, blåa byxor då jag har en blå tröja sedan innan.

Helt perfekt verkligen, dessa plagg är perfekta att ha som hemma och mysa i plagg samt under varma kläder på friluftsdag. Det är absolut klara favoriter här hemma.

Har du något plagg från Polarn och pyret?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “Ett paket med kläder.

  1. Åh, just nya mysplagg är någonting jag VERKLIGEN borde investera i och unna mig! Jag glider runt i myskläder mestadels hela tiden när jag pluggar hemifrån och skulle VERKLIGEN behöva byta ut de jag har idag.

    1. Ja verkligen, det är kvalité i kläderna. Läste om en som haft deras plagg sedan 80-talet och de var fortfarande gångbara :D. Då är det rätt billigt med kläderna om man ser till det perspektivet 😀

  2. Nej jag har ju inte det, har nog aldrig ens tänkt på att de har något för vuxna! Var tvungen att gå in och kolla vad de har. 🙂 Tycker bebiskläderna är så mysiga så jag förstår att de för oss vuxna är det också. 😀

    1. Ja blev verkligen glad över det :D. Nu har jag alla färger så jag kan växla lite ;). Så fint att du skänker vidare, jag älskar såna saker <3. Blir varm inombords av välgörenhet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: