fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Ett paket med kläder.

I tisdags var jag ner på stan och hämtade ut ett paket med kläder från Polarn o Pyret. Innan jul förra året köpte jag röda mysplagg därifrån åt mig och blåa åt William. Sedan har det inte gått att köpa både över och underdelar sedan dess. Så i förra veckan så var det rea hos dem, gick in och tittade och då fanns det över och underdelar. Så jag köpte gråtröja samt byxor, blåa byxor då jag har en blå tröja sedan innan.

Helt perfekt verkligen, dessa plagg är perfekta att ha som hemma och mysa i plagg samt under varma kläder på friluftsdag. Det är absolut klara favoriter här hemma.

Har du något plagg från Polarn och pyret?

30 Comments

    1. Ja blev verkligen glad över det :D. Nu har jag alla färger så jag kan växla lite ;). Så fint att du skänker vidare, jag älskar såna saker <3. Blir varm inombords av välgörenhet 🙂

  1. Nej jag har ju inte det, har nog aldrig ens tänkt på att de har något för vuxna! Var tvungen att gå in och kolla vad de har. 🙂 Tycker bebiskläderna är så mysiga så jag förstår att de för oss vuxna är det också. 😀

    1. Ja verkligen, det är kvalité i kläderna. Läste om en som haft deras plagg sedan 80-talet och de var fortfarande gångbara :D. Då är det rätt billigt med kläderna om man ser till det perspektivet 😀

  2. Åh, just nya mysplagg är någonting jag VERKLIGEN borde investera i och unna mig! Jag glider runt i myskläder mestadels hela tiden när jag pluggar hemifrån och skulle VERKLIGEN behöva byta ut de jag har idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.