En dag i Leksand.

I måndags åkte vi till Leksand. Jag har nämligen aldrig riktigt besökt Leksand. Vi gick efter strandkanten och tog en promenad tillsammans. Vi kastade lite stenar i vattnet innan vi gick längre bort.

Himlen var riktigt blå men det var lite småkyligt i luften denna dag. Vi såg månen på morgonhimlen och det kändes fint.

Efter promenaden gick vi till själva centrum. Vi åt pizzabuffé och kollade runt bland husen. Jag tog en bild då jag tycker om små söta gator.

Efter vi varit i Leksand åkte vi till Hjultorget i Insjön. Jag gick in på Iittala outlet. Köpte en Mon Amieduk och ett gäng med servetter. Sedan begav vi oss mot Borlänge. Där var jag in på Myrorna och fyndade porslin åt min mamma.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

39 thoughts on “En dag i Leksand.

  1. Vilken härlig dag och mycket fint du shoppat. Jag har heller aldrig varit i Leksand. Det enda jag vet om staden är att de har Teckenspråksutbildning men jag har aldrig fått gå där.. Det är alltså föräldrar och personal (nybörjare) som ofta åker dit.

    1. Ja det var verkligen det :). Just ja det finns där :). Satt faktiskt och kikade på den utbildningen för några år sedan, jag skulle vilja lära mig mig teckenspråk, känns viktigt i yrket :).

    1. Det var det verkligen :). Inte så mycket, imorgon tänkte jag åka på lite loppisar annars är det nog mest nu laddning inför kommande arbetsvecka :). Du då? 🙂

  2. Låter riktigt mysigt att besöka Leksand, har själv aldrig besökt de stället. Fina bilder fick du också som du tagit under färden, så roligt att få följa med dagen genom bilder! 🙂

  3. Pizzabuffé, guuu vad gott
    Jag var en gång i Leksand en vinter och sålde marsipan på någon marknad, hann inte se så mycket så det har jag nu skrivit upp på min att göra lista , blir det inte i år så nästa år 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: