Orsa och Furudal i lördags.

I lördags åkte jag och William till Orsa. Tanken från början var att besöka på onsdagen, men av olika skäl gick inte detta så vi åkte dit under lördagen. Jag fick träffa min underbara mormor, som jag älskar henne. Fick böcker och dockor av henne som hon samlat på sig. Det är något extra fint att då saker som betyder något av någon man älskar så högt som jag älskar henne.

Efter besöket hos mormor åkte vi till Furudal för att träffa mamma och hennes man. Där fick jag kudden jag köpt i Bystugan av mamma. Så fin, har en med rött band också.

Jag fick en My little ponyfilm av mamma, samt hämtade vantarna jag bad mamma handla åt mig när hon och hennes man befann sig i Tallin.

Mamma gav mig ett jättefint halsband med en dalahäst och hjärtan på. Jag föll direkt för det och bar det sedan under söndagen.

Mamma gör tavlor och även annat. Detta då hon varit sjukskriven och blev sedan uppsagd från sitt jobb efter närmare 30 år då hennes kropp tjänade ut sig efter alla år som lokalvårdare. Hennes sätt att må bra har varit att skapa diverse olika konstverk, och så gjorde hon några tavlor på skoj. Den med Dalarna är min och den andra med Leksands IF är Williams.

Vi tog med min bror Mattias från Orsa tillbaka till Falun. Så av honom fick jag två böcker, Duktiga Annika och Vi på Saltkråkan.

Det var en härlig dag där jag fick träffa nära och kära.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “Orsa och Furudal i lördags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: