Sitter här en måndagsmorgon och inser att det nu börjar gå mot min sista semesterdag. Jag har haft en fantastisk sommar, med fina minnen. Den slutade dock tungt men det kan vara så, livet är som jag alltid tänker något vi aldrig kan styra över. Men istället för att enbart fokusera på det som tynger mig mer än jag någonsin upplevt i mitt liv, måste jag tänka på allt det fina med den här sommaren. Värmen och alla glada stunder, sommaren 2018 kommer jag alltid minnas som den första sommaren sedan jag var barn som jag inte varit likblek på.

Idag står städning på mitt schema, byta och tvätta sängkläder och ladda inför den kommande arbetsveckan. Jag jobbar 11:00-19:00 imorgon med en kick-off för alla anställda som arbetar med barn inom kommunen. Jag tror att det kan bli trevligt. Men idag är det semesterdag och jag ska som sagt städa upp här och göra fint, sista dagen innan nytt läsår.

Vad gör du idag?

63 kommentarer

 1. Ledsen att höra att du har det jobbigt nu..skickar lite kärlek till dig.
  Jag ska inventera barn kläder..befarar att det mesta har blivit för litet över sommaren ?‍♀️/Jenny

 2. Bra att du försöker tänk positivt trots jobbiga stunder ? Vad roligt att få börja med en kickoff nu när semestern började lida mot sitt slut. Själv börja ja jobba idag ?

 3. Visst är de skönt att städa i slutet av semestern? det tycker jag! tur du fokuserar på det positiva som hänt i sommar i stället för det negativa. Den negativ energin tar bara onödig med tid att tänka på hela tiden. Nu är semestern slut så nya tag!?
  Sanna recently posted..Dom tråkigare måsten avklarad!

 4. Hoppas, hoppas det tunga lättar i alla fall lite ju mer tiden går <3

  Bra att du försöker vara positiv ändå och haft en sån bra sommar. Det kan man ofta leva på länge. Förhoppningsvis gör det lättare att komma tillbaka till jobbet. Inte helt fel att börja med kick-off heller. 🙂

  Idag har jag hunnit med lite småplock här hemma och en promenad med lillen. Försöker mig på städning de stunder jag kan.

  1. Tack fina du <3. Ja man får försöka se något fint i livet. Jag tror det kan bli bra med kick-off och att jobbet kanske skingrar tankarna en del. Låter härligt 🙂

 5. Jag kan inte förstå att vi befinner oss i mitten av augusti redan! Men vilken fantastisk sommar vi har haft! Hoppas att du har haft en fantastisk första dag på jobbet idag 🙂
  Charlotte recently posted..Måndagspepp

 6. Spännande med vardag och rutiner igen, jag kör mjukstart den här veckan och börjar först på torsdag 🙂 Men det känns skönt i och med flytten, jag har att göra så att säga ;D

 7. Tråkigt att det är din sista semeterdag, men du skriver att största delen av semestern har vairt toppen, det är ju skönt! Jag hoppas att du skall få en bra arbetsdag imorgon, när du börjar jobbet tillbaka, skall säkert bli skönt med lite rutiner!

 8. Skönt med att städa så de är fräsch & fint inför jobb veckan. Sommaren 2018 har vart den bästa. Minnen har man fått mycket föe att spara 🙂

 9. kan va skönt att komma tillbaka till rutiner ibland. 🙂 jag har tyvärr inte haft semester iår . även om jag skulle vilja ha semester 🙂

  1. Jag känner mer att det är andra saker än själva jobbet som tynger mig. Däremot så känner jag inte alls så där för rutiner :-p. Föredrar oplanerade dagar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: