Vi satt här och förfestade, Björn och min bror gick tidigare upp för att se ett band jag inte var jätteintresserad av, men eftersom vi skulle upp senare kändes det okej. Problemet var bara att de som ville förfesta drog ur på det så när vi kom upp var klockan 00:03 vilket betydde att vi inte fick ta ut banden. Blev så besviken, missade alltså denna kväll… Förfest brydde alltså inte fylleslag utan umgås innan.

Var så klart kul att hänga här, men jag ville ju upp. Jag och William fick gå hem ensamma eftersom vi ändå inte kom in. Så nu befinner jag mig i min säng. Får ladda inför imorgon istället. Jag ska fixa fransarna 12:30 så det blir säkert bra med det i alla fall. Sen ska jag gå upp och ta ut mitt band det första jag gör mer eller mindre.

Det var den kvällen det.

22 kommentarer

  1. Nej vad trist! Och särskilt när du sett fram emot det också. Synd att de har tidsgräns på att få ut band. Inte alltid man har koll på det tänker jag. Hoppas idag blir mycket bättre! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa