Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Sabaton open air – dag 3.

Tredje dagen kunde jag äntligen hämta ut mitt band, det kändes bra. Vi drog dit tillsammans. Björn, Christin och så jag. Min bror Mattias dök upp efter en stund. Det var massor med glädje för oss som hade VIP i år.

Jag tog en bild innan vi drog upp mot VIP:en för att köpa en varsin öl. Det är nämligen ganska kul att ta lite bilder då och då.

Så glad över bandet eftersom det strulat kvällen innan. Det kändes liksom bra att kunna ha det på plats så man efteråt bara kunde gå in och ut som man ville.

Vi satte oss på gräsmattan vid VIP:en drack en varsin IPA och jag tog mig ett glas vatten till också. Det är viktigt att fylla på med vätska.

Solen värmde helt ljuvligt där, men sen på natten när vi tittade på Darkness höll vi typ på att frysa ihjäl istället. Intressant det där med vädertemperaturen.

Darkness var riktigt bra, jag minns dem från förut och gillade deras musik då. De bjöd liksom på en sån där underbar show.

Tycker bilden blev helt okej för att vara tagen med en Iphone. Jag hade hur som helst en riktigt bra kväll, men många skratt och trevlig musik.

40 Comments

  1. Så kul att ni kunde hämta ut banden. Tycker att bilderna är bra även fast dom är tagna med mobilen. Min bror var tydligen på den festivalen också och jobbade. Kul att få sitta i vip ?

  2. Verkar ha varit en lyckad dag! Jag tänkte säga att när jag försöker kommentera dina inlägg från min dator så går det inte, får inget kommentarsfält upp. Men telefonen går det bra! ??

  3. Aldrig hört talas om det bandet förut faktiskt. Men vad kul att du hade det trevligt! Älskar när man får sånna band, man känner sig lite speciell då tycker jag haha! ?❤️

  4. Åh vad roligt o gå som VIP. Jag gillade inte sabaton förut för jag är egentligen mer en ballad typ. Men maken har fått mig att tycka om dem och lite annat jag aldrig trodde jag skulle tycka om =)

  5. Vad härligt att du gillar deras musik och att kvällen VAR bra!? inte många som kommer i håg vatten när man dricker alkohol..

  6. Åh så himla avis jag blir!!!? Jag vill också gå på hårdrocksfestival!!!? Jag fotar förresten nästan alltid med Iphone och tycker det blir ganska bra bildkvalitet, även om det förstås inte är jämförbart med en bra kamera?

  7. Låter som en riktigt härlig dag! Alltid viktigt med vatten, speciellt när man dricker alkohol och det är varmt! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: