Det var konferens idag på Lerdalshöjden så jag kom dit strax innan 8:00. Mina kollegor hade sovit över men jag sov hemma vilket var skönt det med. Konferensen bjöd på jättegod fika samt lunch.

Efter lunchen styrde jag min bil mot Mora för att hämta mamma efter jobbet, och sedan åkte vi tillsammans mot Orsa och min mormor. Det var så fint att få träffa mormor och mamma tillsammans idag. Var längesedan det bara var vi tre slog det mig, och vi har skrattat i massor, fikat och kollat på fotografier. Jag är lyckligt lottad som har två mammor i mitt liv, min mamma som fött mig och min mormor som är som min mamma. Älskar dessa två så oerhört mycket!

Jag skjutsade senare hem mamma och fick träffa mammas man och deras hund Nikki en sväng, jag gick in och kikade runt innan jag satte mig i bilen för att åka hem mot Falun igen. Väl i Falun passade jag på att hämta ut två paket och handla till frukosten imorgon. På tal om imorgon känns det helt galet att det är då jag får nya elever, klasserna är två parallellitet så det betyder att jag ska vara i båda ettorna och ha NO, SO och Teknik detta läsåret. Det kommer bli en rolig utmaningen, och oerhört nöjsamt att få vara med ettor igen, dessutom är mitt team jag arbetar med ett gäng med fantastiska människor. Det kommer bli helt underbart att jobba tillsammans, olika människor men med samma mål i sikte. Precis som det ska vara.

68 kommentarer

 1. Vilken mysig dag..
  Det är så viktigt att tid till att träffa sina nära och kära men man glömmer så lätt bort det.
  Tiden bara försvinner på något vis.
  Lycka till med eleverna..det kommer gå galant ??

 2. Jag har aldrig varit i Orsa, men det ser så vackert och mysigt där! 🙂 Skulle faktiskt vilja besöka den delen av Sverige någon dag 🙂
  Evelina recently posted..Q&A

 3. Åh va gott det såg ut på tallriken 🙂

  Låter som det kommer bli ett bra läsår för dig, roligt att se lärare som gillar sina jobb ♥️

  Ha en fin onsdag!!

  Kram kram
  Jenny recently posted..Jordbävning

  1. Det var verkligen det, det bästa med konferens ;). Ja det känns verkligen så :D. Läraryrket är jättefint, det skrivs ner alldeles för mycket i media. Men det är faktiskt så fint också 🙂

  1. Ja det är verkligen det, jobbet blir så mycket roligare då :D. Ja det är jättefint att ha det så :). Fint att läsa om din relation till din släkt, så fint :D.

 4. Bra kolleger/arbetskamrater är nästan det viktigaste för att man ska trivas på sitt arbete.

  Att sova hemma kan vara skönt, även om jag älskar hotellfrukost 😉

  Mysigt att få rå om mamma & mormor helt själv och hinna prata med varandra <3
  åsa i åsele recently posted..Vad jag läser 2018

 5. Vilket go fika ni hade på konferensen? Underbart med ”två mammor” som ställer upp, inte alla som får ha den äran? Jag anser många ggr i stället att min styvpappa är som min biologiska. Även jag har super bra relation med min biologiska pappa delar dom samma plats. Många ggr säger jag att jag har två pappor??
  Sanna recently posted..Jag har utökat tjänsten

 6. Åh, schackrutor! Min favoritsmåkaka! ? Jag önskar att jag hade någon äldre släkting kvar i livet… Har “bara” föräldrarna, en farbror och två mostrar. Håller dock till godo med fästmannens mormor och morfar samt farmor. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: