Fyndat koppar av märket Ostindia på Tradera.

Förra veckan tog jag mig en kort rast på jobbet, jag la mig i den soffan jag och mina kollegor som delar arbetsrum placerat där för att ha som mysstämning och sökte lite på Ostinida. Där fanns det då tre koppar i storlek, kaffekopp, tekopp och lite större kopp med tillhörande fat för 110 kronor med mindre än en minut kvar. Så jag budade 120 mest på skoj och så vann jag  budet.

Så idag hämtade jag ut mitt paket, och som den lilla porslinsnörd jag är är jag så klar förälskad. Tänk att jag tycker så mycket om denna sak om porslin, jag blir liksom glad inombords av en riktigt fin kopp, tallrik eller liknade här hemma.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Fyndat koppar av märket Ostindia på Tradera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: