Fyndat koppar av märket Ostindia på Tradera.

Förra veckan tog jag mig en kort rast på jobbet, jag la mig i den soffan jag och mina kollegor som delar arbetsrum placerat där för att ha som mysstämning och sökte lite på Ostinida. Där fanns det då tre koppar i storlek, kaffekopp, tekopp och lite större kopp med tillhörande fat för 110 kronor med mindre än en minut kvar. Så jag budade 120 mest på skoj och så vann jag  budet.

Så idag hämtade jag ut mitt paket, och som den lilla porslinsnörd jag är är jag så klar förälskad. Tänk att jag tycker så mycket om denna sak om porslin, jag blir liksom glad inombords av en riktigt fin kopp, tallrik eller liknade här hemma.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “Fyndat koppar av märket Ostindia på Tradera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: