Handlade ju på Welloteket i veckan. Det visade sig dock att min kokosnötsolja var trasig i förpackningen så kontaktade deras kundtjänst. Fick då en ny produkt och lite smått och gott som plåster på såret. Jag blev så klart jätteglad!

31 kommentarer

  1. Det är alltid ett litet antiklimax att få hem något man har köpt i ett trasigt skick. Men om man som kompensation får lite annat smått och gott, samt förstås en oskadad vara kan totalupplevelsen av köpet ändå bli riktigt bra!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: