Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Säger hej till ett mulet Falun.

Nu har vädret varit lite väl mörkt tycker jag, det känns som att det nästintill varit mulet allt för länge. Visst vi fick sådant vackert väder här i sommar så man får väl vara glad över regnet nu. Men jag saknar ändå solskenet, det blir riktigt tråkigt i längden med regn och mulet varje dag.

Hur som helst, idag är det fredag och min plan är en promenad. Dock har jag riktigt ont i ländryggen så velar lite kring hur jag ska göra om det får bli en lättare promenad eller om jag ska pressa ryggen lite. Min rygg skulle behöva massage, det har gått för lång tid sen senast nu, och då får jag ta smällarna med värk i ryggen.

Ska du göra något spännande idag? Har du fint väder hos dig?

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: