300 kronor i rabatt på Mio, och lite saker med mig hem.

Eftersom jag är medlem i MIO så får jag några gånger per år 300 kronor i rabatt att handla för. Denna kan nyttjas vid köp över 600 kronor. Jag behövde kuddar så åkte dit, hittade två kuddar och sedan en Piccadilly skål i färgen rosa. Gick till kassan och då visar det sig att skålen var rabatterad så jag fick hitta något för minst 55 kronor. Så tog mig en glasballong som jag tänkt köpa tidigare. Blev helt nöjd för 306 kronor fick jag en skål, två kuddar och en glasballong. Det kallar jag fynd!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

38 thoughts on “300 kronor i rabatt på Mio, och lite saker med mig hem.

 1. Å Vilka fynd du gjorde.. Jag vill också ha skålen.. Hoppas den kommer i julklapp på jobbet i år igen. Jag ska eventuellt köpa ett soffbord där och 300 kr blir ju en liten rabatt på bordet då.. 😉
  maxarna recently posted..Höstens POMPdeLUX

   1. HAHAAAA…sorry men jag garvade lite åt “bio”pengar =P
    Kändes liiiite knas där men kanske är det inte så svårt med “bio mio”!! Vet inte om du sen skrev MIO så där efter den kommentaren men annars känns det bra långsökt och man få undra i sin stilla sinne om personen verkligen har läst allt innan!?! MEEEEN vartfall så GRATTIS till ett bra köp-kap, yeeeh!! Det gillar vi, mycket för pengarna<33
    Ta hand om dig, kramen damen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.