Eftersom jag är medlem i MIO så får jag några gånger per år 300 kronor i rabatt att handla för. Denna kan nyttjas vid köp över 600 kronor. Jag behövde kuddar så åkte dit, hittade två kuddar och sedan en Piccadilly skål i färgen rosa. Gick till kassan och då visar det sig att skålen var rabatterad så jag fick hitta något för minst 55 kronor. Så tog mig en glasballong som jag tänkt köpa tidigare. Blev helt nöjd för 306 kronor fick jag en skål, två kuddar och en glasballong. Det kallar jag fynd!

38 kommentarer

   1. HAHAAAA…sorry men jag garvade lite åt “bio”pengar =P
    Kändes liiiite knas där men kanske är det inte så svårt med “bio mio”!! Vet inte om du sen skrev MIO så där efter den kommentaren men annars känns det bra långsökt och man få undra i sin stilla sinne om personen verkligen har läst allt innan!?! MEEEEN vartfall så GRATTIS till ett bra köp-kap, yeeeh!! Det gillar vi, mycket för pengarna<33
    Ta hand om dig, kramen damen =)

 1. Å Vilka fynd du gjorde.. Jag vill också ha skålen.. Hoppas den kommer i julklapp på jobbet i år igen. Jag ska eventuellt köpa ett soffbord där och 300 kr blir ju en liten rabatt på bordet då.. 😉
  maxarna recently posted..Höstens POMPdeLUX

  1. Visst gjorde jag :D. Blev så himla glad verkligen :D. Åh så roligt med nytt soffbord och visst är det så att det blir rabatt med 300, är ändå 300 billigare 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: