300 kronor i rabatt på Mio, och lite saker med mig hem.

Eftersom jag är medlem i MIO så får jag några gånger per år 300 kronor i rabatt att handla för. Denna kan nyttjas vid köp över 600 kronor. Jag behövde kuddar så åkte dit, hittade två kuddar och sedan en Piccadilly skål i färgen rosa. Gick till kassan och då visar det sig att skålen var rabatterad så jag fick hitta något för minst 55 kronor. Så tog mig en glasballong som jag tänkt köpa tidigare. Blev helt nöjd för 306 kronor fick jag en skål, två kuddar och en glasballong. Det kallar jag fynd!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “300 kronor i rabatt på Mio, och lite saker med mig hem.

 • 2 september, 2018 at 05:45
  Permalink

  Kul att shoppa då det blir billigt 🙂 De där glasballongerna är så otroligt fina.

  Reply
 • 2 september, 2018 at 08:17
  Permalink

  Så fina och bra fynd. Så bra att man får en rabatt på 300kr av Mio när man är medlem. Skålen är ju super fin ?
  Jennysvardag recently posted..Mobilfri dag

  Reply
 • 2 september, 2018 at 08:51
  Permalink

  Gud vad glad man blir när man får en liten extra biopeng!! <3

  Reply
   • 2 september, 2018 at 11:18
    Permalink

    HAHAAAA…sorry men jag garvade lite åt “bio”pengar =P
    Kändes liiiite knas där men kanske är det inte så svårt med “bio mio”!! Vet inte om du sen skrev MIO så där efter den kommentaren men annars känns det bra långsökt och man få undra i sin stilla sinne om personen verkligen har läst allt innan!?! MEEEEN vartfall så GRATTIS till ett bra köp-kap, yeeeh!! Det gillar vi, mycket för pengarna<33
    Ta hand om dig, kramen damen =)

    Reply
    • 2 september, 2018 at 12:51
     Permalink

     Ja alltså oavsett hur så känns det ju liksom märkligt att inte läsa inlägget utan bara skriva något utifrån en rubrik 😮

     Reply
 • 2 september, 2018 at 09:23
  Permalink

  Jag tyckte de lät dyrt även om de var halva priset ?
  Tur vi alla är olika 🙂

  Reply
 • 2 september, 2018 at 09:32
  Permalink

  Åhh vilka fina grejer, verkligen fina färger! 😀

  Reply
 • 2 september, 2018 at 10:36
  Permalink

  Oh, härligt! Måste också dit. Fick en liknande kupong. Ska bli spännande och se vad jag hittar ??

  Reply
  • 2 september, 2018 at 12:52
   Permalink

   Ja verkligen :). Ja gör det, tycker det finns mycket fint där 🙂

   Reply
 • 2 september, 2018 at 20:00
  Permalink

  Å Vilka fynd du gjorde.. Jag vill också ha skålen.. Hoppas den kommer i julklapp på jobbet i år igen. Jag ska eventuellt köpa ett soffbord där och 300 kr blir ju en liten rabatt på bordet då.. 😉
  maxarna recently posted..Höstens POMPdeLUX

  Reply
  • 2 september, 2018 at 21:03
   Permalink

   Visst gjorde jag :D. Blev så himla glad verkligen :D. Åh så roligt med nytt soffbord och visst är det så att det blir rabatt med 300, är ändå 300 billigare 😀

   Reply
 • 2 september, 2018 at 23:17
  Permalink

  Åh, så fint! Nya soffkuddar är någonting jag har gått runt och sagt att jag behöver nya i typ ett år nu men fortfarande inte tagit tag i. Det skall jag göra så fort jag kommer hem!
  charlottelinden.se recently posted..En pånyttfödd kärlek

  Reply
  • 6 september, 2018 at 23:23
   Permalink

   Haha kan vara svårt att komma till skott ibland :D. Visst är det fint 🙂

   Reply
 • 3 september, 2018 at 07:44
  Permalink

  Trevligt! Fick också hem rabatten hör om dagen, tillsammans med katalogen, farligt, haha! Men inget shoppat för min del än 🙂

  Reply
  • 6 september, 2018 at 23:20
   Permalink

   Verkligen så härlig rabatt eller hur :D. Haha ja livsfarligt att titta i den :-p

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: