I söndags vann jag två Carolina Gynning glas. Det var verkligen ett perfekt pris för dem båda på Tradera så jag la ett bud och glädjen var total över dessa två. Det är så roligt att samla på glas och fint porslin, det blir liksom en liten glädje att servera gäster med något extra fint hemma.

47 kommentarer

 1. Jag är imponerad över Ditt samlande och förmåga att hitta guldkorn i porslin & glas världen.
  Du måste verkligen kunna duka fint… blir lite avundsjuk, jag har typ bara “vardagsporslin”.

 2. Åh, jag älskar allt (nästan) från Gynning.
  Minns när jag såg henne på Big Brother och tänkte vad är det där för människa. Men hon har vuxit i mina ögon och är en fantastisk konstnär!!

  Super fina glas!!!

  Kram kram
  (Ps. fick du inte min kommentar om falukorv-vinsten? Såg nu att det inte fanns någon kommentar där från mig)

  Ha en fin dag
  kram kram
  Jenny recently posted..Tv-serie tips

  1. Ja verkligen :D. Det är jättekul hur människor kan förändras eller hur? Från någon man reagerar på och har åsikter om till att bli någon som är en helt annan människa :D.
   Den kom fram, men har inte hunnit godkänna och svara på kommentarer denna vecka bara <3

 3. Åh, Carolina Gynning glasen är verkligen fina 🙂 Jag älskar också glas och porslin, tyvärr är nackdelen att jag har alldeles för mycket i skåpen. Ha en fin dag 🙂

 4. Vad roligt när man hittar något fint man vill ha på tradera, lägger ett bud och hoppas! När auktionen är slut ser man att man har lagt det vinnande budet! åh, lyckan alltså!
  Det var jättefina glas =)

 5. Förstår precis hur du känner, gör också dom där tabbarna många ggr.. man vill vara för snäll och helt plötsligt flyger matrasten i väg och det straffar sig. Min IBS mage reagerar också så när jag jobbar över lunchen, sen känner jag det några dagar extra i min utmattning!?
  Sanna recently posted..En igelkott som tar över bädden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: