Jag körde på igår utan rast och mat. Det fanns helt enkelt ingen tid och det straffade sig rejält då jag började må illa och sedan fick extremt ont i magen. Sprang på toaletten hela kvällen igår och inatt har magen riktigt bråkat, i morse kräktes jag och sedan hade jag sådana magsmärtor att jag fick sjukanmäla mig.

Blev inte alls en bra dag för mig, har haft ont i magen hela dagen. Besökt toaletten som följd och det liksom bränner i över delen av magen just nu. Jag får verkligen inte slarva med min hälsa. Min kropp drar hårt i bromsen numera, men är väl så med IBS och att jag en gång varit rejält utmattad i utmattningssyndrom. Jag får inte vara den där snälla som skippar rast och mat för att hjälpa till, det är min läxa som kroppen gav mig idag.

30 kommentarer

 1. Jag tror det kan vara lätt att man hoppar sånt för att man inte hinner men egentligen borde man hinna för kroppen ska ju inte behöva ta smällen efteråt. Hoppas det blir bättre.

 2. Att lyssna på kroppen är livsviktigt (och väldans svårt) jag hoppas Du mår bättre i morgon.
  Vissa saker har vi gemensamt 😉 bland annat detta med en mage som är känslig och reagerar då det blir för mycket.

  1. Ja det är verkligen det :). Ja det har jag också tänkt på, min mage blir verkligen jättearg på mig vid stress. Men är ju också naturligt, läst att kroppen vill tömma sig då för att kunna fy :/

 3. Oj oj..du måste ta hand om dig ? hoppas att du mår bättre snart.
  Jag har också IBS och mörker direkt vid stress att magen strejkar och måste bo på toaletten.
  Ha en så bra dag som möjligt /Jenny

 4. Så jobbigt det måste vara med ibs, kan inte ens föreställa mig hur det är. Hoppas att magen känns bättre i dag. Stressen när man jobbar med barn är inte alls roligt. Jag börjar inse mer och mer nu att jag kanske är utmattad. Hoppas att du inte blir utmattad igen ?
  Jennysvardag recently posted..Vab

  1. Ja det är hemskt :(. Nej det är tungt verkligen, och så lätt att hamna där i utmattning igen. Jag är inte utmattad denna gång, men när man en gång varit det är man känslig för alltid sedan. Hoppas du får hjälp <3

 5. Finns ingen som tackar en då man blir sjuk sen. Efter att ha varit inne i den berömda väggen tar jag det extremt försiktigt. Många anser nog att man är lat, men då får det vara så.

 6. vad jobbigt att de blev så?
  Tyvärr behöver man nog den ”smällen” ibland, har märkt det själv. Men du klarar detta också?
  Ät gärna skonsam mat som inte är grillad/stekt, de hjälper här?

 7. Jag vet hur de är ! Och det är så viktigt att lyssna på kroppen ! Vilket jag är sjukt dålig på själv ! Men nu har jag gjort det iallafall 🙂 hoppas du mår bättre fina du ♡

 8. Usch jag känner verkligen igen mig i det du skriver. Jag har också haft en “skitdag” idag på grund av att jag slarvade med maten igår. Hoppas du snart mår bättre. Kram <3
  Nilla recently posted..Denna dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: