Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Barnkläder på nätet.

Inlägget är i samarbete med PompDeLux

Som du som följt mig i många år vet älskar jag homepartys. Jag har haft hur många som helst sedan William var bebis och jag älskar det. Dels för att kläderna på homeparty har otroligt bra kvalité men även för att det är ett ytterligt tillfälle att träffa sina vänner, umgås och ta en kaffe tillsammans.

Hur som helst, det party som jag aldrig provat men hört mycket gott om är PompDeLux dem har även barnkläder på nätet och rent spontant har de väldigt fina kläder. Det enda som är lite tråkigt för min egen del är att jag har en tonåring som är väldigt noga med vad han har på sig vilket medför att jag inte kan handla kläder hur som helst till honom längre tyvärr. Annars står deras kläder på en lista över plagg jag gärna skulle vilja testa. Men det är ju tur att det finns andra som kan handla där, och att jag har vänner som talat väldigt gott om just deras kläder.

Jag har faktiskt funderat ibland på att hålla ett av deras partyn här. Har ingen att handla åt, men för att låta vänner komma hit och prova handa eftersom jag tänker att det varit ett ultimat tillfälle att faktiskt träffa sina vänner medan de kan handla barnkläder här. Fördelen är ju även att de innan kan ha spana in kläderna på nätet också. Det kanske är värt att göra det för andras skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.