Nya fransar dagen till ära.

Jag åkte och fixade mina fransar efter jobbet idag. Tänkte att kroppen kanske skulle tycka att det var bra att bara ligga stilla en stund. Den resonerade inte lika, för den har mått skit hela dagen. Helt övertygad om att jag har magkatarr vilket inte direkt är speciellt roligt.

Det är så skönt efteråt när fransarna är fixade. Jag riktigt känner hur man ser pigg ut på en gång. Märkligt det där hur lite som kan få mig att se piggare ut. Även om det så klart inte stämde med verkligheten för  jag har extremt ont i magen.

Det är något speciellt så där med att få längre fransar, jag tycker om det.

Så nu kommer jag se pigg ut i några veckor tills det är dags för påfyllning. Det passar mig utmärkt. Ska försöka få mig till att städa strax nu. William är med skolan på övernattning i natt, så jag är ensam hemma.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

42 thoughts on “Nya fransar dagen till ära.

 1. Har alltid velat göra fransar! förstår den där känslan, när man inte alltid mår så bra är det roligt att göra något nytt med sig själv😊

 2. Blev jätte fint iaf!❤️
  Jobbigt med magkatarren, hjälper omeprazol eller liknande?
  Krya på dig iaf❤️ Hoppas du kan få lite lugn så det går över❤️

 3. Ja det är verkligen snyggt med långa ögonfransar, jag tror inte att jag skulle tordas att skaffa egna, ska försöka lära mig att måla mina fransar istället och se om det blir bättre, vissa kan ju få dom så långa och fylliga 🙂
  Skönt med lite egentid
  Lillemor Grönblad recently posted..Åh nej vad tråkigt

 4. Så jättefina fransarna blev!😃 Jag kan tycka att även om jag mår väldigt dåligt så känns det ändå lite bättre om jag ser piggare ut än vad jag känner mig😆 När spegelbilden ser trött och sliten ut känns det värre!😬

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: