Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

En ring till en prinsessa.

Inlägget är i samarbete med Hilke.

Något jag så gott som varje dag bär är smycken. Jag har en förkärlek för framförallt silversmycken då jag alltid tyckt om dess ljusa färg. När jag var tonåring bar jag ring på varje finger, nu är det några få men tycker fortfarande att det känns naket på fingrarna utan ringar. Så satt jag och surfade runt på Hilke Colletion och fann denna otroligt vackra ring. Ringen fick mig att tänka på gamla hederliga bröllopsringar innan det skulle bli så glammigt som idag. Denna är liksom så där enkel som skulle passa mig som person, jag tycker inte om när saker sticker ut för mycket.

Då är det lite tur för min del att jag inte är gift eller ska gifta mig, för nu kan jag köpa denna ändå, jag skulle kunna låtsas att jag är förlovad eftersom jag lätt blir irriterad på människor som tror att bara för att man är singel är man intresserad, med en sån här ring kan man påstå sig vara gift även om det är en lögn. Annars gör man som vissa människor och påstår sig själva vara gift med sig själv. Tänk vad skönt egentligen att vara det? Gift med sig själv och det verkar ju onekligen ganska praktiskt på många sätt och vis.

Men hur som helst, fina ringar och smycken tycker jag mycket om. Jag antar att vi alla har något sådant där vi verkligen känner lite extra glädje inför. För mig är det smycken, och för någon annan kan det vara kläder eller smink. Det är ändå ganska spännande vad man lägger pengar på när det kommer till sitt yttre. Jag vet att mina ögonfransar och naglar, samt smycken är vad jag nog lagt mest pengar på hittills i livet. Vad lägger du dina pengar på?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.