fbpx
Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v.37: Trägen vinner.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar Hos Elisa Matilda så hon och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag!

 1. Har du kommit etta i något någon gång?
 2. Vad har du försökt om och om igen men ännu inte klarat av?
 3. När är du en dålig förlorare?
 4. Finns det någon uppföljare som är bättre än originalet?
 5. Vad intalar du dig själv är sant men vet inte är det?

Mina svar:

Har du kommit etta i något någon gång?
Jag brukar ha ganska mycket tur i spel så på sådant har jag vunnit första priset flera gånger. Annars vann jag en sångtävling i fyran, sjöng solo för klassen och vann en omröstning.

Vad har du försökt om och om igen men inte klarat av?
Gå ner i spagat och splitt, har aldrig lyckats så gett upp nu.

När är du en dålig förlorare?
Endast när jag spelar Monopol eller andra brädspel. Annars har jag ingen vinnarskalle alls, bryr mig föga i tävlingar. Är som Tjuren Ferdinand typ.

Finns det någon uppföljare som är bättre än originalet?
The originals får det bli då, älskade The vampire diaries men The originals var bättre, tills slutet. VILKET skitslut!

Vad intalar du dig själv är sant men vet inte är det?
Att jag ska börja träna, det kommer aldrig hända även om jag intalar mig att jag borde börja.

44 Comments

 1. Jag vann också en sångtävling i fyran och det där du skrev om träning gäller nog mig också ??? Vi har många likheter du och jag! Såg att du inte heller var nån skogsmulle ?

 2. Modigt tycker jag att gå upp och sjunga solo!
  Haha, jag har inte sett The Originals än, fått för mig att den skulle vara sämre än TVD. Men kanske ska ge det en chans men hoppa över slutet? 😀

 3. Åå känner igen mig i endel punkter. Har faktiskt också ganska så tur i kortspel, och jag gillar att sjunga. Dessvärre har jag aldrig tävlat eller sjunger inför några.
  Ha en fin lördag!!

 4. Jag är allt utom en tävlingsmänniska, jag orkar liksom inte… även om det är kul att vinna så är det icke viktigt.
  Jag har för mig att Du icke gillar deckare, och boken “Bara ett liv” handlar om en jordansk flicka som hittas död.

  Hur mår Du nu, känns det bättre, har Du fått sova?

 5. En turgumma alltså.. Då kommer jag ta med dig till Grönan så kan du välja lott åt mig när jag tänker köpa lotter och spela på tombolan. Jag själv vinner mkt sälla.

 6. Haha det där med träningen är så jag fasiken alltså vad det är tråkigt. Så nu på ”senare” dagar har jag insett att det räcker med promenader för jag tänker inte lägga tid på sånt som inte är roligt så mycket fritid har man inte ?

 7. Jag tycker det är så kul att vinna, är nog lite av en dålig förlorare hehe, kan bli lite irriterad när jag förlorar men brukar inte visa det hehe!

 8. Jag vinner aldrig när det är lottdragning typ. Har bara vunnit tävlingar där jag behövt lägga ner min själ i det.

  Funderade på att se The Originals men när du säger att slutet sög så vet jag inte. ? Har dock inte hunnit se klart Vampire Diaries än heller.

  1. Spännande det där med hur olika det är med tävlingar :D. Själv vinner jag aldrig där jag behöver lägga ner något mer än pengar ;). Men alltså se sen, men slutet var så dåligt 🙁

 9. Den här listan är så kul!? Men jag bara undrar – vad är det med brädspel som får hornen att växa ut i pannan?? Jag är också lite som tjuren Ferdinand, men en Fia med knuff vill jag inte förlora!!??

 10. Det är ju ytterst sällan som uppföljare är bättre än orginal. Samt splitt får se om vår tös lyckas med det framöver nu då hon börjar på gympa hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.