År två på Mälardalens högskola och specialpedagogprogrammet.

Så startar mitt år två på specialpedagogprogrammet, jag förstår knappt att det redan gått ett år sedan jag var här sist. Åren går så himla fort, oftast alldeles för fort. Jag förstår inte hur tiden har en sådan förmåga att snabba på så snabbt. Eller så är det så för att ens liv alltid är i full fart. Hur som helst är jag så glad över denna utbildning och det faktum att jag studerar på avancerad nivå. När den här utbildningen är slut har jag studerat 7,5 år med akademiska studier. När jag är klar i juni 2020 kommer jag att vara, f-9 lärare, förskollärare och specialpedagog. Det är ändå ganska bra jobbat, trots det känner jag mig aldrig tillräckligt bra. Men det kanske är en fördel, då man hela tiden känner sig manad att lära sig mera.

Idag startar två kurser som ska gå hela året parallellt med varandra, det enda är sociala samspelsprocesser och det andra kvalificerade samtal. Just kvalificerade samtal är en fortsättning på det vi läste i våras. 

Hoppas du får en fin dag, det kommer jag garanterat att få. Just ja, jag har kört till Västerås idag för första gången. 

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

52 thoughts on “År två på Mälardalens högskola och specialpedagogprogrammet.

 1. Så kul att läsa att ändra verkligen lyckas med pluggandet 😀 jag är verkligen kluven om jag ska börja ! Har lite ämnen jag måste läsa upp först . Vill så gärna plugga till förskolelärare😍😍😍 lycka till fina du !♡

 2. Med risk för att låta dum, men vad är f-9-lärare? Fantastiskt att du snart är även förskolelärare och specialpedagog 🙂 Specialpedagoger kan samhället inte ha för många av! Du är jättecool som orkar satsa så helhjärtat på studier <3 (Oh, förresten… på din selfie i inlägget är du väldigt lik en väninna till mig från förra sommaren <3 ☆ hade ni inte haft olika namn hade jag nästan misstagit dig för henne 😂) Stort lycka till med alla studier💖

  1. Betyder att jag är lärare för hela grundskolan förskoleklass till årskurs 9, samt är jag förskollärare sedan tidigare också. Jag utbildar mig till specialpedagog så detta blir min tredje yrkesutbildning på akademisk nivå.

   Så spännande :). Vad heter din väninna? 🙂

 3. Tycker verkligen att du skall vara stolt över dig själv och dina studier! Det är grymt jobbat. Hur har du haft råd? Har du jobbat under tiden eller har du tagit CSN? Tänker att CSN väl inte räcker för så många år. 🙂

  1. Tog CSN när jag läste till lärare 4,5 år :). Har CSN kvar för ett halvår om jag vill, men har inte tänkt ta ut dessa veckor :). Mina studier jag gör nu till specialpedagog jobbar jag och studerar samtidigt :).

 4. Så härligt att se slutet på målet. Så roligt med spe cpedagogik jag var också inne på den vägen ett slag men valde ateljerista och pedagogsista svängen

  1. Det tror jag nog. Det finns inget som heter läshuvud, det är något som andra talat om för en att man har. Alla kan studera med rätt hjälp och stöd :). Man kan allt man ger sig den på, sedan måste man se till att motarbeta argumenten för att inte kunna, precis som med allt annat i livet :).

 5. Ha så kul i skolan! 😀 Tror det är den där fulla farten som gör att tiden springer iväg.
  Inte bara ganska bra, jag tycker det är mycket bra och imponerande så mycket som du läst och har gjort! Du har en sån bredd inte många har. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.