Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

Litteratur och en bild från sommaren.

Jag började läsa den första boken på min utbildning idag, Relationskompetens av Jesper Juul och Helle Jensen, den är oerhört spännande och intressant som bok. Har redan läst några sidor och känner att den givit mig många intressanta tankar, från föräldraskap till läraryrket. Sådant gillar jag skarpt, har dessutom hört mycket bra om Jesper Juul sedan tidigare.

Annars har dagen varit känslofylld, jag mår inte bra psykiskt som jag skrivit tidigare och detta medför att jag vill vara ifred. Sluta mig och slippa människor, det är tungt men det är bara så. Det är två veckor kvar tills jag ska till psykologen igen. Det ser jag framemot i väldigt stor mängd, behöver få prata av mig.

Nu ska jag gå och lägga mig, det är en dag imorgon också. Kanske mitt mående är bättre då. I alla fall lite grann.

Har du haft en fin dag?

59 Comments

 1. Jag är exakt likadan när jag inte mår bra. Vill bara vara själv och helst slippa träffa människor överhuvudtaget. Vad skönt att du har en psykologtid snart! Jag saknar verkligen att gå hos psykolog..

 2. Vad bra att du hittat en intressant bok. Mycket lättare att både läsa och ta till sig innehållet då,
  Hoppas du känner dig bättre snart och att du får hjälp av psykologen.

 3. Alla svackor i det psykiska måendet är väldigt tungt, att spela stark på vardagen för att få den att rulla på men insidan säger annat. Vad bra att du har en tid hos psykologen hoppas du får må bra snart i gen!?

 4. Vilken härlig harmonisk bild ?
  Lät som en spännande bok hoppas du tycker den är det också.
  Hoppas du får må bättre snart skickar massa kramar till dig ❤️

 5. Förstår helt din känsla, att vilja vara själv när man mår så men egentligen ska man så gott som det går vara med de man känner sig mest bekväm med. Det behöver inte vara ett tvång att prata med varandra utan det kan vara skönt att bara ha någon där <3

 6. Fina du, var rädd om dig❤ Ibland så behöver en vara ifred ett tag och det är okej. Ta en paus från omvärlden om du behöver det och fokusera på dig själv❣ Den där boken lät ju riktigt intressant, fokusera på den och annat som intresserar dig. Det är okej att inte vara okej hela tiden ?

 7. Det låter som en intressant bok. Jag tycker att jag känner igen namnet Jesper Juul men kan inte komma på var jag sett eller hört namnet någonstans. Så tråkigt att du inte mår bra. Hoppas du mår bättre idag. Så bra att du har tid till psykologen om ett par veckor i alla fall. Kramar <3

 8. Är likadan när jag inte mår bra, isolerar mig och vill bara vara ensam. Hoppas du mår bättre idag vännen! Jag hade en riktigt fin kväll igår ute på Pinchos med familjen ?

 9. Åh vad jag känner igen det där med att vilja vara ifred så mycket det bara går när man mår dåligt. Ibland önskar jag att man kunde få vara eremit – ett tag åtminstone. Det uppmanas så käckt att man inte ska isolera sig när man mår dåligt. Men samtidigt undrar jag varför det anses så fel att bejaka något som man känner som ett starkt behov.

 10. Fantastikt fin bild ??! Usch ! vet precis hur du mår. Och det är ju så viktigt att lyssna på kroppen ! Dock ogillar jag att gå till psykolog ?? har sjukt svårt att prata med främmande människor .

 11. Våran dag har varit toppen först bollskola och sen kalas tråkigt att du inte mår bra hoppas verkligen att det blir bättre snart <3

 12. Tråkigt att läsa att du inte mår så bra, men ta den tiden du behöver och lämna alla om du behöver det för att tillfriskna. Har oxå varit där och inget konstigt eller tabu

 13. Så skönt att du har en tid hos din psykolog inom ganska så snar framtid. Vi var hos den lilla familjen och firade svärsonen så jag ska inte klaga.

  1. Ja det ska bli skönt, behöver verkligen prata av mig :). Åh så fint med firande, nu fick jag svaret också då jag precis kommenterat med en fråga om saken i din blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: