Hjälpmamma – Amningsnytt.

Som du nog vet är jag sedan juni i år en av Amningshjälpens Hjälpmammor. Men sedan 2016 har jag även varit en av deras medlemmar. Från början gick jag med då jag nyss blivit doula och insåg efter boken Amning i vardagen att jag blivit så felinformerad med William men sedan utvecklades det till ett intresse för mig. Jag vill helt enkelt vara en del i att hjälpa nyblivna mammor som vill amma till att lyckas med amningen.

Utöver det är det en otroligt fin förening och jag rekommenderar verkligen att gå med, jag har som ni vet inte småbarn men deras tidning är informativ och funkar för alla. Egentligen är nog ett medlemskap i Amningshjälpen en av det finaste presenter man kan ge en nybliven förälder eftersom det ger stöd och hjälp om man vill amma. Tänk att sponsra en fin organisation, få fyra tidningar per år och dessutom växa kunskapsmässigt för 250:- per år. Det är det verkligen väl värt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Hjälpmamma – Amningsnytt.

  • 22 september, 2018 at 22:57
   Permalink

   En doula är ett förlossningsstöd :). En kvinna som stöttar en annan kvinna genom förlossningen, kan även vara en man men det är mer ovanligt 🙂

   Reply
 • 22 september, 2018 at 22:19
  Permalink

  Vilken fin och viktig hjälp för många mammor och barn. Viktigt att stödet finns?

  Reply
 • 23 september, 2018 at 21:02
  Permalink

  amning är såå himla mysigt, hoppas jag får göra det igen någon gång samtidigt som jag känner att de var min och Theodors grej..
  Pauline recently posted..Svartvita pussar

  Reply
  • 23 september, 2018 at 21:55
   Permalink

   Ja verkligen och finns så många fördelar med dig :). Om ni får fler barn kommer du säkert få det till eran grej också 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: