Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hjälpmamma & kursledare

Hjälpmamma – Amningsnytt.

Som du nog vet är jag sedan juni i år en av Amningshjälpens Hjälpmammor. Men sedan 2016 har jag även varit en av deras medlemmar. Från början gick jag med då jag nyss blivit doula och insåg efter boken Amning i vardagen att jag blivit så felinformerad med William men sedan utvecklades det till ett intresse för mig. Jag vill helt enkelt vara en del i att hjälpa nyblivna mammor som vill amma till att lyckas med amningen.

Utöver det är det en otroligt fin förening och jag rekommenderar verkligen att gå med, jag har som ni vet inte småbarn men deras tidning är informativ och funkar för alla. Egentligen är nog ett medlemskap i Amningshjälpen en av det finaste presenter man kan ge en nybliven förälder eftersom det ger stöd och hjälp om man vill amma. Tänk att sponsra en fin organisation, få fyra tidningar per år och dessutom växa kunskapsmässigt för 250:- per år. Det är det verkligen väl värt!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: