Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

En kvällspromenad i Falun.

Gick ut ikväll för att få både frisk luft men även lite motion. Jag brukar ofta slås av hur vackert det är här i Falun. Det är både mitt i naturen och samtidigt en del av en stad, den känslan jag tycker om.

Tidigare idag var jag, William och Björn till Sawanne och åt lunch. Efter det har jag plockat in mina pelargoner från balkongen. Det är inte längre lika säkert att ha blommorna utomhus, nu börjar det verkligen gå mot kallare tider. Har funderat på att köpa lite ljung och sätta på balkongen istället.

Hoppas du haft en fin dag. Vad har du gjort idag.

18 Comments

 1. Vad härligt med kvällspromenad.
  Själv har jag tagit de väldigt lugnt, hängdemed mamma ner till stan där en ny secound hand öppnat. Men inte så mycket kul annars ?

 2. Här i Stockholm är det vackert men blåsigt. Solen skiner nu så jag funderar på att ta en promenad även om bokhögen växer……

 3. Vilket fint ljus på bilderna! Det är verkligen något särskilt med kvällspromenader, så länge det inte är becksvart.
  Och Falun är verkligen vackert. Jag gillar att jag kan stå i en stad och samtidigt se naturen runt knuten, precis som det går att göra där. 🙂

  Det blev inte så mycket gjort idag, vilket var skönt. Efter en kylig promenad har vi hållit oss inomhus.

  1. Åh tack :). Dessa är bara tagna med Iphone också så är verkligen inte bäst kameran :). Visst är det fint här, det tycker jag väldigt mycket om med min lilla stad 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: