Testade nya PLOPP.

Jag åkte och handlade mat igår på Willys. Passade då på att köpa de nya PLOPP där. Den godaste var Gott & blandat enligt mig, Björn och William föredrog kexchokladen. Vi tog en ruta var på varje och efter det lämnade jag godiset hos Björn.

Kanske ska berätta att vi åt middag där. Det var inte meningen för min del, men William hade glömt nycklarna hos Björn så då fick jag skjutsa William till och från Parkouren, så fortsatte då med att köra hem William till Björn med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Testade nya PLOPP.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: